Kritik maç öncesi kavga! Kadro dışı bırakıldı

Kritik maç öncesi kavga! Kadro dışı bırakıldı

Dünya Kupası'ndaki Kamerun-Sırbistan maçı öncesi futbolseverleri şok eden bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Rigobert Song ile Andre Onana arasında tartışma çıktı. Andre Onana'nın tavırları sonrası Rigobert Song oyuncusunu kadro dışı bıraktı.

Dünya Kupası''na G Grubu''ndu bulunan Kamerun''da Sırbistan maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Rigobert Song ile takımın 1. kalecisi ve Inter kadrosunda yer alan Andre Onana''yı kadro dışı bıraktı.

"RİSKLİ OYNAMA" TARTIŞMA ÇIKARDI

Alınan bilgilere göre Rigobert Song, İsviçre maçındaki bazı pozisyonları göstererek kaleci Onana''dan riskli oynamamasını istedi. Futbola Barcelona altyapısında başlayan ve sonra yıllarca Ajax forması giyen kaleci, bu isteğe "Tarzımı değiştiremem" yanıtını verdi. Ajax ve Barcelona kalecilerinden oyun kurmalarını da istiyor.

ÖZÜR DİLEMEYİ KABUL ETMEDİ

Yaşanan tartışmanın ardından Song, futbolcunun kendisinden özür dilemesini istedi. Onana, bunu kesinlikle kabul etmeyeceğini söyledi.

SONG KADRO DIŞI BIRAKTI

Bir dönem Galatasaray forması giyen Kamerun Teknik Direktörü Song, bu yanıta sinirlendi ve oyuncusunu kritik Sırbistan maçı öncesi kadro dışı bıraktı.

KALEYİ DEVİS EPASSY KORUDU

İlk maçında İsviçre''ye 1-0 yenilen Kamerun''un kritik Sırbistan maçında kaleyi Onana''nın yerine Devis Epassy korudu. Devis Epassy, Suudi Arabistan''ın Abha takımında forma giyiyor.

KAMERUN''UN SON MAÇI BREZİLYA''YLA

Inter''de oynayan Onana''nın Dünya Kupası''nda bir daha görev yapı yapmayacağı bilinmiyor. Kamerun, gruptaki son maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.