Kurban Bayramı’nda piyango ona vurdu ‘Bayramın "en şanslı koçu" İnsan arkadaşını kesip de mangala koyabilir mi?

Kurban Bayramı’nda piyango ona vurdu ‘Bayramın "en şanslı koçu" İnsan arkadaşını kesip de mangala koyabilir mi?

Ayvacık'ta yaşayan Ferhan Ergin, 6 aylıkken satın aldığı koçu Cancan ile olan hikayesini duyanlar şaşıp kalıyor.

Ayvacık'ta yaşayan Ferhan Ergin, 6 aylıkken satın aldığı koçu Cancan'ı en yakın dostu olarak görüyor. Bir yıldır beraber yaşayan Ergin ve Cancan, her yere beraber gidiyor.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde kamyon şoförü olarak çalışan Ferhan Ergin, bir yıl önce satın aldığı koçuna Cancan adını verdi ve o günden beri onu yanından ayırmıyor. Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Ergin, Cancan'ı evinin yakınındaki ağılda besliyor ve her gün onunla dışarı çıkıp dolaşıyor, çarşıya, pazara, markete bile beraber gidiyor.

Ergin ve Cancan'ın bu sıra dışı dostluğu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Ergin, Cancan'la arkadaş olduklarını ve beraber gezmeye başladıklarını söyledi.

640xauto-10.webp

"CANCAN'I KESMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Daha önce besledikleri muhabbet kuşunun adını Cancan'a verdiğini anlatan Ergin, "Onu da çok seviyorduk. Onun adını koyduk bana bağlanınca. 'Cancan' dedik, öyle kaldı. Artık o da ismine alıştı. Şu anda da 18 aylık oldu. Kahvehaneye gidiyoruz. Çayın yarısını o içiyor, yarısını ben içiyorum. Çay tabağında o içiyor, bardakta ben içiyorum." dedi.

640xauto-8.webp

Kurban Bayramı'nın yaklaştığı bugünlerde koçuyla mahallede gezinen Ergin, "Her yere gidiyoruz. Benden sadece geceleri ayrılıyor. Kesinlikle kesmeyi düşünmüyorum. Nasıl kesebilirim zaten rüyalarıma giriyor. İnsan arkadaşını kesip de mangala falan koyabilir mi?" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.