Saç ektirirken canından oldu ‘Şoke eden iddialar peş peşe geldi'

Saç ektirirken canından oldu ‘Şoke eden iddialar peş peşe geldi'

Gaziantep'te saç ekimi operasyonu sırasında bir kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraşlı Yasin Dibo, Gaziantep'te saç ekimi operasyonu sırasında hayatını kaybetti.

2016 yılından beri Kahramanmaraş'ta ikamet eden 45 yaşındaki Yabancı uyruklu Yasin Dibo, 12 Haziran tarihinde saç ekimi operasyonu için Gaziantep'te bulunan Özel Hayat Hastanesi'ne gitti. İddiaya göre, sabah saat 09:00 sıralarında başlayan operasyon sırasında Dibo, bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybetti.

aw226727-02.jpg

AİLEDEN ŞOK AÇIKLAMA: HASTANENİN KAĞITLARINA ZORLA İMZA ATMAYA ÇALIŞTILAR

Acı haberi alan Dibo'nun oğlu Muhammed Dibo, babasının sapasağlam hastaneye gittiğini ve hastanenin kendilerine babalarının bir anda öldüğünü söylediğini ifade etti. Dibo, "Babam normalde 14 Haziran'da randevu almıştı. Fakat gece saat 12 gibi doktor arayarak randevuyu 12 Haziran'a çektiğini söyledi. Babam ameliyata girmeden önce bize fotoğraflar atarak ameliyata gireceğini bildirdi. Daha sonra ne oldu bilmiyoruz. Narkoz mu fazla verildi, başka bir şey mi yapıldı? Sonra hastaneye geldiğimizde bize 'bir şey yok' dediler. Daha sonra ise 'dili bir anda döndü ve vefat etti' dediler. Biz o an şikayetçi olduk ve ifademizi verdik. Hastanenin hazırladığı kağıtlara zorla imza attırmaya çalıştılar ama biz atmadık. Doktor bu durumu görünce hastaneden kaçtı. Polisler doktoru tutuklamış. Ölüm nedeni otopsi sonucunda belli olacak. Sonuna kadar şikayetçiyiz" dedi.

aw226727-06.jpg

HASTANE YÖNETİMİNDEN SESSİZLİK

Olayla ilgili Özel Hayat Hastanesi'nden herhangi bir açıklama yapılmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

aw226727-03.jpg

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yasin Dibo'nun ölümüne ilişkin olayın nasıl gerçekleştiğine dair soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.