Kurtlar Vadisi’nde telefon patlatma sahnesi: İsrail saldırısını meğer yıllar önce bilmiş

Kurtlar Vadisi’nde telefon patlatma sahnesi: İsrail saldırısını meğer yıllar önce bilmiş

İsrail'in Hizbullah'a yönelik gerçekleştirdiği siber saldırı sonucu çağrı cihazlarının patlamasının, yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde de telefon patlatma sahnesiyle işlendiği ortaya çıktı.

İsrail'in Hizbullah'a yönelik gerçekleştirdiği siber saldırı, çağrı cihazlarını uzaktan patlatarak büyük bir etki yarattı.

Saldırıda, Lübnan'da 9 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 3 bin kişi yaralandı. Görüntülerde, patlayan çağrı cihazlarının sahipleri tarafından alındığı anda infilak ettiği görülüyor.

Bu olay, Türkiye’de önemli bir izleyici kitlesine ulaşmış olan, 2003 yılında yayınlanan "Kurtlar Vadisi" dizisinin 85. bölümündeki ikonik patlama sahnesini akıllara getirdi. Sosyal medyada, bu benzerlik üzerinden "Türkiye'nin Simpsonlar'ı" ifadeleriyle esprili yorumlar yapıldı.

2003 YILINDA KURTLAR VADİSİ'NDE İŞLENDİ

Kurtlar Vadisi'nin bahsi geçen bölümünde, karakter Samuel Vanunu'nun telefonuna bırakılan bir mesajın ardından yaşanan patlama dikkat çekmişti. Bu durum, dizinin olayları önceden öngördüğünü iddia eden sosyal medya kullanıcıları tarafından vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.