Manisa'da geç kalan öğrenciler okullara yetiştirildi

Manisa'da geç kalan öğrenciler okullara yetiştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) süresince geniş çaplı bir koordinasyon gösterdi.

Ülke genelinde yaklaşık 3 milyon öğrencinin katıldığı sınavda Manisa'da da eğitim hayatlarının önemli bir aşamasına adım atan öğrenciler için her türlü kolaylık sağlandı. Ulaşım Dairesi başta olmak üzere, trafik zabıta ekipleri, sınav günü oluşan trafik yoğunluğunu yönetti ve otobüs seferlerini düzenleyerek, öğrencilerin sınav yerlerine zamanında ulaşmalarını sağladı.

aw223677-02.jpg

Sınav merkezlerine yakın bölgelerde trafik yönlendirmesi yapan zabıta ekipleri, aynı zamanda öğrencilerin geç kalma ihtimallerine karşı özel önlemler aldı. Geç kalmak üzere olan öğrencilere hızlıca müdahale ederek onları sınav salonlarına yetiştiren ekipler, ayrıca çevre sakinlerine de sınav süresince sessiz olmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

aw223677-03.jpg

Manisa Büyükşehir Belediyesi, böylece hem trafik akışını düzenledi hem de öğrencilerin sınavlarına odaklanmaları için gerekli sessiz ortamı sağlamaya çalıştı. Ekipler, görev aldıkları yerlerde öğrencilere moral vererek, onlara sınavlarında başarılar diledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.