Mansur Yavaş'tan Erdoğan'a "10 GB İnternet" eleştirisi

Mansur Yavaş'tan Erdoğan'a "10 GB İnternet" eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meral Akşener ile birlikte katıldığı açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadini eleştirdi. 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Başkent''te açılışlara katılan Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın seçim ile ilgili vaadini eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde seçimden sonra 10 gigabayt internet vereceğini vaat etmesine Mansur Yavaş''tan cevap geldi. Mansur Yavaş, 10 GB interneti binlerce öğrenciye belediye olarak götürdüklerini ama hükümetin veremediğini söyledi. AKP''nin hala hükümet olduğu hatırlatan Yavaş "Hemen interneti verin. Niye vadediyorsunuz?” dedi. 

Mansur Yavaş konuşmasında şu sözlere yer verdi: 
“Akıl edemediler, okulları kapattılar, uzaktan eğitime geçtiler. Ankara’da binlerce öğrenciye 10 gigabayt interneti belediye verdi, hükümet veremedi. 928 köye internet götürdük. Oradaki çocuklarından eğitimden mahrum kalmasını engelledik. Şimdi diyorum ki, vaade gerek yok, hâlâ hükümetsiniz, hemen interneti verin. Niye vadediyorsunuz?”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.