Markette nakit ödeme devri sona eriyor ‘O tarihten itibaren geçerli olacak’

Markette nakit ödeme devri sona eriyor ‘O tarihten itibaren geçerli olacak’

Markette nakit ödeme devrinin sona erdiği iddia edildi. Sosyal medya ayağa kalktı.

BİM'e ait bazı File Market mağazalarında sadece kartla ödeme kabul edileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Sosyal medya üzerinde hızla yayılan bir duyuru, belirli File Market şubelerinde nakit ödeme seçeneğinin kaldırılacağını ve alışverişlerin yalnızca kredi/banka kartları ile yapılacağını ileri sürdü.file-market-devletin-mi-kopya.jpg

Duyuruda, "Sevgili müşterilerimiz 08.07.2024 tarihinden itibaren bu mağazamızda yapılan alışverişlerde daha pratik, hızlı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi yaşamanız amacıyla sadece kredi/banka kartları ile ödemeye geçilecektir." ifadelerine yer verildiği görüldü.

gqszz4dwyaelqmljpg-bc6lukhzzkw0lvmve4cdng.jpg

“BU UYGULAMADAN VAZGEÇİN”

File marketin bir mağazasında aldığı iddia edilen bu karar sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Konuya ilişkin Tüketici Konfederasyonu sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Tüketici Konfederasyonu File Marketin aldığı iddia edilen bu kararla ile ilgili “Senin böyle bir zorlama hakkın yok. Vazgeçin bu uygulamadan, tüketiciyi karşınıza almayın.” İfadelerini kullandı.

adasdadds.jpg

File Market, Türkiye'de perakende sektörünün önde gelen markası BİM'in yeni bir perakende modeli olarak Mart 2015'te başlatılan bir konsept olarak tüketiciye sunuldu. Bu model, indirim odaklı süpermarket anlayışını geniş alanlarda sunarak müşterilere daha geniş bir alışveriş deneyimi imkanı sağlamayı hedefliyor.

1698396181-f-le-ek-m-ma-aza-a-l-lar-271023-e1698400490426.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.