Herkesin evinde bulunuyor ‘Fiyatı ok gibi fırladı’ 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak

Herkesin evinde bulunuyor ‘Fiyatı ok gibi fırladı’ 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak

Resmen duyuruldu. 1 Temmuz itibaren zamlı yeni tarife uygulanacak.

TÜİK verilerine göre enflasyon Mayıs ayında adeta zirve yaptı. Böylece Türkiye’de A’dan Z’ye her sektörde zam furyası fırtına gibi esmeye devam ediyor. Vatandaşların enflasyon karşısında beli bükülürken bir zam haberi de Türk Telekom’dan geldi.

Türk Telekom toptan internet tarifesine büyük zam yaptı. Geçerli olacak zamlar, 1 Temmuz 2024’ten itibaren uygulanmaya başlayacak.

PAKETLERE ZAM GELİYOR

Buna göre en düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan “12 Mbps’ye kadar” internet paketinin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye yükseldi. Ancak edinilen bilgiye göre, Taahhüdü devam eden kullanıcılar zamlardan etkilenmeyecek. Yeni zamlı tarifeler taahhütsüz müşteriler ve yeni üye olacak müşteriler için geçerli olacak.

turk-telekom1-x741-cover.jpg

Konuya ilişkin Türk Telekom’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Fiber internetin detayı da dikkat çekti. Gelecekteki artışlar yalnızca taahhütte bulunmayan kullanıcılar için geçerli olacağının altı çizilirken, yeni açık tarifeye göre 1000Mbps'e kadar sınırsız FİBER İnternetin fiyatı 1.500TL'den 1.720TL'ye, 500Mbps'e kadar sınırsız FİBER İnternetin fiyatı ise 1.200TL'den 1.375TL'ye yükseldi.

gorsel-1-28.jpg

Türk Telekom’dan konuya ilişkin yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde;

“​​​​​1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır. Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.