Marul Kafa’nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Marul Kafa’nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Sosyal medyada Marul Kafa olarak tanınan fenomen Mehmet Yıldırım’ın kanser hastası annesi vefat etti.

Instagram’da 1.2 milyon takipçisi bulunan ve YouTube’da çektiği eğlenceli videolarla bilinen ‘Marul Kafa’ lakaplı fenomen, anne acısıyla sarsıldı.

Mehmet Yıldırım, geçtiğimiz nisan ayında yaptığı paylaşımla annesi Havva Yıldırım’ın 4. evre akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavi süreciyle ilgili zaman zaman sosyal medyadan da bilgi veren Yıldırım, takipçilerinden dua istemişti.

marul-kafanin-aci-gunu-canimdan-cok-sevdigim-annemi-kaybettik-17201702027979.jpg

Instagram'da 1.2 milyon takipçisi olan ve YouTube'da yayınladığı videolarla tanınan 'Marul Kafa' lakaplı fenomen Mehmet Yıldırım, annesinin vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı.

Yıldırım, annesi Havva Yıldırım'ın geçtiğimiz Nisan ayında dördüncü evre akciğer kanseri teşhisi aldığını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Tedavi süreci hakkında takipçileriyle sık sık güncellemeler paylaşan Yıldırım, destek ve dualarını eksik etmemeleri için takipçilerine çağrıda bulunmuştu.

marul-kafanin-aci-gunu-canimdan-cok-sevdigim-annemi-kaybettik-17201702029198-1.jpg

VEFAT HABERİNİ PAYLAŞTI

Sosyal medya fenomeni, bugünkü sosyal medya paylaşımıyla üzücü haberi takipçileriyle paylaştı. Mehmet Yıldırım, annesinin hastalığa yenik düşüp hayatını kaybettiğini duyurdu.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN GERÇEKLEŞECEK

Kişisel Instagram hesabından bir duyuru yapan Yıldırım, “Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye mezarlığına defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.