Passaparola, Parola Parola adıyla yeniden ekranlara dönüyor! Sunuculuğunu ünlü komedyen yapacak

Passaparola, Parola Parola adıyla yeniden ekranlara dönüyor! Sunuculuğunu ünlü komedyen yapacak

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8‘e bomba gibi bir yarışma geliyor. Sunuculuğu ünlü komedyen üstleniyor.

MasterChef, Survivor gibi seyircileri etkisi altına alan yarışma programlarının yayınlandığı TV8’de yeni yarışma ‘Parola Parola’nın başlayacağı belli oldu. Programın yeni tanıtımı da yayınlanarak potansiyel izleyicilerin beğenisine sunuldu.

parola2.jpg

GEÇMİŞ YILLARDA ÇOK SEVİLİYORDU

Yayın hayatına yeni başlayacak olan Parola Parola adlı yarışma programı, geçmiş yıllarda ekranlara gelen ve Metin Uca’nın sunuculuğunu yaptığı ‘Passaparola’ yarışmasının formatına sahip olacak.

Star TV’de yayınlanan ve döneminin en sevilen yarışma programı olan Passaparola da bir hayli özlenmişti. Aynı yarışma formatı artık TV8 ekranlarına Parola Parola adıyla merhaba diyecek.

parola3.jpg

SUNUCULUĞUNU KAAN SEKBAN YAPACAK

Parola Parola yarışmasının sunuculuğunu ünlü fenomen ve komedyen Kaan Sekban yapacak. Program şimdiden takipçi toplamaya başlamışken, yeni yarışmanın fragmanı da yayınlandı.

Sekban da kendi sosyal medya hesabından duyurduğu yarışma için “Yazın bombası patlasın o zaman. Efsane yarışma yeni adıyla geri dönüyor, hem de benimle” sözlerini kullandı. Ayrıca yeni tanıtımı da hikayelerinde paylaştı.

parola1.jpg

HEM BİLGİ HEM EĞLENCE OLACAK

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran yarışma programıyla ilgili birçok kişi de yorum yaptı. Gelen yorumlar arasında fragmana bayılanlar, yarışmayı oldukça hoş bulanlar ve iyi dileklerini sunanlar yer aldı.

Bilgi ve eğlenceyi birbirine katarak ilerleyecek olan Parola Parola yarışmasında hem stüdyoda yarışmacılar hem de ekran başındaki seyirciler ter dökecek.

parola343.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.