Ünlü oyuncu paramparça edildi! Kolu ve bacağı kopmuş halde bulundu

Ünlü oyuncu paramparça edildi! Kolu ve bacağı kopmuş halde bulundu

Ünlü oyuncu, uğradığı şoke edici saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Sevenleri dehşete düştü.

Karayip Korsanları filminin yıldızlarındandı… Dünyaca ünlü oyuncu ve profesyonel sörfçü Tamayo Perry, plajda kolu ve bacağı parçalanmış olarak bulundu. 49 yaşındaki ünlü ismin köpekbalığı saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

Karayip Korsanları filmindeki rolüyle hafızalara kazınan usta sörfçü Tamayo Perry, geçtiğimiz günlerde Oahu kıyılarında köpekbalığı saldırısına uğradı. Perry’nin parçalanmış bedeni bölgedeki sörfçüler tarafından sahilde bulundu.

İlk belirlemelere göre bir kolu ve bacağı parçalanarak kopmuş halde bulunan Perry’nin birden fazla köpekbalığının saldırısına uğradığı açıklandı. Güvenlik güçleri, saldırı sonrası bölgede köpekbalığı uyarılarını sıklaştırdı.

640xauto.webp

TAMAYO PERRY KİMDİR?

1975 yılında doğan Tamayo Perry, Hawaii'nin Oahu adasının doğu tarafında büyüdü. Sörf kariyerine Kuzey Kıyısı'nda devam eden Perry, 12 yaşında sörf yapmaya başladı. Gençliğinde, çevresindeki diğer çocuklardan ödünç aldığı sörf tahtalarıyla sessiz ve alçakgönüllü bir şekilde dikkat çekti. 1997 yılında, sörf dünyasının efsaneleri Gerry Lopez ve Tom Carroll'dan ilham alarak özgün bir tüp sürüş stili geliştirdi.

Bu stiliyle dikkatleri üzerine çekti ve iki yıl sonra, prestijli Pipeline Masters yarışmasında şampiyon oldu. 2005 yılı itibarıyla Perry, Pipeline'ın en ünlü sörfçülerinden biri olarak tanınmaya başladı ve bu başarısıyla kendi kuşağının en etkileyici sörfçülerinden biri haline geldi.

18893411-728xauto-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.