Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevine dilekçe verdi! Yönetim isteklerini kabul etti

Dilan Polat ve Seçil Erzan cezaevine dilekçe verdi! Yönetim isteklerini kabul etti

Dilan Polat ve Seçil Erzan hakkında flaş karar. Cezaevi yönetimi karar verdi.

Hakkında "Kara para aklama" soruşturması başlatılan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor. Aynı cezaevinde spor dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu 29 kişiyi ‘özel fon’ adı altında dolandırdığı iddiasıyla 14 aydır tutuklu bulunan Seçil Erzan’da bulunuyor.

erzan.jpg

Erzan, “dolandırıcılık” ve “kara para aklama” suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile aynı koğuşa kalıyordu. Nihal Candan’ın sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilmesinin ardından psikolojisi bozulan Bahar Candan’ın da Seçil Erzan ile koğuşları ayrılmıştı.

BİR HAFTADIR AYNI KOĞUŞTALAR

Dilan Polat ve Secil Erzan’ın aynı koğuşa alındığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Hürriyet’e açıklama yapan Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Erzan’ın Dilan Polat ile bayram tatilinden önce yaklaşık bir haftadır aynı koğuşta kaldığını söyledi.

806009image1.jpg

Dilan Polat kız kardeşi tahliye olduktan sonra tek kalan Polat ve Seçil Erzan karşılıklı olarak cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı odada kalmak istediklerini belirtti. Talepleri kabul edilen ikili aynı koğuşta kaldığı ve bu durumdan hoşnut oldukları belirtti.

Avukat Aybirdi’nin açıklamasına göre Polat ve Seçil Erzan, sohbet edip dertlerini paylaşıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.