Küçük çocuğu zorla dudaklarından öptürdü! Savunması pes dedirtti: "Beni seviyor, öpüyor, yalıyor…"

Küçük çocuğu zorla dudaklarından öptürdü! Savunması pes dedirtti: "Beni seviyor, öpüyor, yalıyor…"

TikTok’ta küçük çocuğu dudaklarından öpmesi için zorlayan kişi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

Gün geçtikçe TikTok adlı sosyal paylaşım sitesinde ilginç ve bir o kadar vahim videolar paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak paylaşılan bir görüntü, sosyal medyayı birbirine kattı. Tepkiler ve yorumlar gecikmedi. Paylaşılan videoda bir kadının reşit olmayan küçük bir çocuğu dudaklarından öpmesi için zorladığı görüldü. O anlar istismar olduğu gerekçesiyle tepki toplarken, videonun sahibi “Çocuğun ailesi yanımızdaydı” ifadelerini kullanarak eleştiri yangınını körükledi.

dudd.webp

“ÖYLE OLMAZ BEN DUDAK SEVİYORUM”

TikTok adlı sosyal medya platformunda kendi adıyla paylaşımlarda bulunan bir kullanıcı, kuzeni olduğunu öne sürdüğü küçük bir çocukla video çekti. O anlarda çocukla dudaktan öpüşen kadının görüntüleri büyük tepki topladı.

Videoda küçük çocuğun önce kadının yanağından öptüğü görüldü. Bunun üzerine kadın, “Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım orası mı?” diyerek küçük çocuğu dudaktan öpme davranışına zorladı. O anlarda çocuğun dudaktan öpme davranışı gösterdiği kamera kayıtlarına geçti ve görüntüler sosyal medyada açık bir şekilde paylaşıldı.

dud2.webp

KENDİSİNİ “KUZENİM” DİYEREK SAVUNDU

Tepki toplayan görüntülerin ardından açıklama yapan kadın, çocuğun kuzeni olduğunu ve ailesinin de yanlarında olduğunu öne sürerek bu davranışı normalleştirmeye çalıştı.

dud-3.webp

Ortada istismar olmadığını, istismarın gizli ve kıyıda köşede olacağını ancak kendisini ailesinin yanında öptüğünü söyleyen kadın, kendisine gelen tepkilere karşı tepki gösterdi. Yaptığı açıklamada “Kuzenim ve biz birbirimizi öpüp koklayarak seviyoruz. Çocuk beni öpüyor, seviyor, yalıyor anasının babasının ve herkesin yanında bunu bana yapıyor ve etkileşim için istismar yazılıyor. Arkadaşlar ‘istismar’ adı altında yine bir video paylaşıp gündem etme çabası içerisindeler. Çekilen video kuzenimle ailesinin de yanımda olduğu ve istismarın söz konusu bile olmadığı hatta sayfada başka videolarında olduğunu belirtmek isterim” ifadelerimi kullanan kadın, davranışını savunmayı sürdürdü.

dud4.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.