Mahallenin 'tek bekar kızı' megafona sarıldı! Marifetlerini sıralayıp koca aradı

Mahallenin 'tek bekar kızı' megafona sarıldı!  Marifetlerini sıralayıp koca aradı

Mahallenin bekar kalan tek kızı olduğunu söyleyen bir kadın, megafonla kayınvalide adaylarına seslendiği videoyla sosyal medyada olay oldu.

Sosyal medyada paylaşılan ilginç görüntülere bir yenisi daha eklendi. Mahalleliye megafonla seslenen bir kadın, tek bekar kalanın kendisi olduğunu söyledi ve kayınvalidesi için yapabileceklerini tek tek sıraladı. “Kızı uzaklarda aramayın” diye bağıran kadının paylaştığı video, sosyal medyada çok sayıda yorum alarak günün en çok konuşulan olayları arasına girdi.

BEKARLIĞINI ANONS ETTİ

Eline geçirdiği megafonla evinin penceresinden ya da balkonundan mahalle sakinlerine seslenen kimliği belirsiz kişi, “Mahallenin bekar kalan tek kızı benim” diye başladığı konuşmasının ilerleyen saniyelerinde kayınvalidesine hizmette kusur etmeyeceğini ve marifetlerini söylediği cümleler kurdu. Kendisini uzunca metheden kadın, tüm kayınvalide adaylarına seslendi.

Bekar oğluna kız arayan mahalle sakinlerine seslenen kadın, “Kızı uzaklarda aramayın. Mahallenizin dibindeyim” ifadelerini kullanan kimliği belirsiz kadın, “Oğluna güzel bir gelin almak isteyenlerin bana ulaşması önemle rica olunur. Duydunuz mu?” diye bağırdı.

Video kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Görüntüleri kimin paylaştığı ise merak konusu oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.