Canı çalışmak istemedi, işe "ikizini" gönderdi: Tiktokta planını anlattı

Canı çalışmak istemedi, işe "ikizini" gönderdi: Tiktokta planını anlattı

TikTok‘ta içerik üreticiliği yapan genç bir kadının işe ikizini gönderdiğine dair söylemlerinin yer aldığı video TikTok gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medya platformlarında içerik üreticileri izlenme elde edebilmek adına başlarından geçen değişik hikayeleri paylaşabiliyor. İzlenmelerden ve beğenilerden gelir elde eden fenomenlerin paylaştıkları içerikler zaman zaman sosyal medyada paylaşım rekorları kırarak bir el hale geliyor. Bu paylaşımlardan biri de TikTok platformu üzerinden yayıldı. TikTok‘ta içerik üreticiliği yapan genç bir kadının işe ikizini gönderdiğine dair söylemlerinin yer aldığı video TikTok gündemine bomba gibi düştü.

FİLMLERİ ARATMAYAN OLAY!

Zaman zaman vatandaşların yoğun iş temposundan dolayı tatile ihtiyaç duyduğu anlar olabiliyor ancak TikTok fenomeninin akıllara durgunluk veren yöntemi, sosyal medya kullanıcılarına bu kadar da olmaz dedirtti.
TikTok platformunda uzun bir süredir içerik üreticileri yapan Ari Chance isimli genç kadın, birkaç ay işinden izin almak istedi ancak patronu izin vermedi. Genç kadının da aklına ikizinden yardım almak geldi. Genç kadının ikizi bir süre onun yerine işe gitti. Ancak bunu sosyal medya platformunda paylaşmasıyla işler içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Genç kadının patronu sosyal medyada yayılan videoları gördü. Sosyal medya fenomeni durumu takipçileriyle, ''Patronum ikizimi işe gönderdiğim videoyu gördü'' başlığını taşıyan bir gönderi ile paylaşırken, durumla ilgili patronundan bir uyarı maili aldı.

tik.jpg

E- postada; "Davranışlarınız yalnızca kendinizi kötü etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda şirketimizin itibarını da zedeliyor. Protokol ve görgü kurallarının bu düzeyde göz ardı edilmesi açıkçası şok edici ve hoş görülmeyecektir" ifadeleri yer alıyordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.