Ünlü oyuncu cinayetten gözaltına alındı! Hayranları şoke oldu

Ünlü oyuncu cinayetten gözaltına alındı! Hayranları şoke oldu

Ünlü oyuncu cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı. Haberi duyan hayranları şok oldu.

Ünlü oyuncu bir hayranının cinayet sonucu ölmesi ile ilgili gözaltına alındı. Hindistan’ın güneyindeki Karnataka eyaletinin sinema sektörünün tanıdık simalarından olan Darshan Thoogudeepa, 10 gündür gözaltında tutuluyor.

4-je4l.webp

Renukaswamy isimli 33 yaşındaki adamın cansız bedeninin bir kanalda bulunması üzerine, polis aralarında adamın hayranı olduğu ünlü oyuncu Thoogudeepa da dahil 17 kişiyi gözaltına aldı. Bengaluru İl Emniyet Müdürlüğü'nden bir yetkili, bu hafta başında konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada Renukaswamy'ın 'çok barbarca ve vahşi bir şekilde öldürüldüğünü' ifade etti.

darshan-i313.webp

Polisin yaptığı açıklamaya göre, 47 yaşındaki aktör, bir ilaç şirketi için çalışan Renukaswamy'e öfkelendi. Çünkü adam, iddia edilene göre, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Pavithra Gowda'ya sosyal medya üzerinden müstehcen mesajlar gönderdi.

2-0efy.webp

SEVGİLİSİ DE GÖZALTINDA

Oyuncu Gowda da olayla ilgili gözaltında olan isimler arasında bulunuyor. Gözaltındaki şüpheliler hakkında 'Cinayet, insan kaçırma, delillerin yok edilmesi ve suç saikli komplo kurma' suçlamaları bulunuyor.

Darshan Thoogudeepa'nın avukatı ise bunların şu an için sadece birer iddia olduğunu dile getirdi. Darshan Thoogudeepa, 11 Haziran'da Mysuru kentinde gözaltına alındı. Ünlü oyuncu bugüne kadar yaklaşık 60 filmde oynadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.