Mauro Icardi canlı yayında açıkladı ‘Galatasaray'da kalacağı süre belli oldu’

Mauro Icardi canlı yayında açıkladı ‘Galatasaray'da kalacağı süre belli oldu’

Galatasay’ın efsane yıldızı Mauro Icardi katıldığı bir canlı yayında Galatasaray’da ne kadar kalacağını açıkladı.

Ülkesi Arjantin'de Türkiye'deki rekabet ve kariyeriyle ilgili katıldığı bir canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Mauro Icardi Galatasaray formasını ne kadar daha giyeceğini açıkladı.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, ülkesi Arjantin'de eşi Wanda Nara ile birlikte bir programa konuk olarak katıldı. Mauro Icardi, canlı yayında 1 yıl daha Galatasaray formasını giyeceğini söyledi.

Icardi, "Önümüzdeki sezon Galatasaray'da kalıyoruz, sonrasına bakacağız ama şu an için Galatasaray'dayım." İfadelerini kullandı.

18888148-728xauto.webp

Türkiye'deki rekabete ilişkin de konuşan yıldız futbolcu Icardi, Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin inanılmaz olduğunu söyledi. Bu duruma şaşırdığını söyleyen Icardi, “Çok büyük bir rekabet tarihi var. Birçok olay olmuş. Özellikle bizim taraf gibisinin burada ve genel olarak Avrupa'da olduğunu sanmıyordum. Ayrıca aralarındaki rekabet sokakta çılgınca" diye konuştu.

222afa7402ef4648a94ccb5c6981fcd6.jpg

ICARDİ’Yİ WANDA NARA İKNA ETMİŞ

Icardi, Galatasaray'a gelmek için kendisini eşinin ikna ettiğini ifade etti. Normalde Galatasaray'a gelme gibi bir düşüncesinin olmaduğını söyleyen Icardi, “Beklemediğimiz bir şeydi çünkü Milano'dan Paris'e gittik ve Paris'te çok rahattık. Gitmek istemedim ama Wanda sonunda beni ikna etti, 'hadi, hadi, bu senin için, kariyerin için, her şey için iyi olacak' dedi ve ikna oldum." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.