Mayıs ortasında karla mücadele devam ediyor

Mayıs ortasında karla mücadele devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek rakımlı mahalle ve yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, mayıs ve haziran aylarında gerçekleştirilen yayla göçü öncesinde vatandaşların kırsal yol ağlarında herhangi bir sorun yaşamaması adına kar temizleme faaliyetlerine aralıksız devam ediliyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, özellikle Çaykara ilçesinin Çayıroba Mahallesi, Maçka ilçesinin Kulat Boğazı ve Hanzariye Boğazı bağlantı yolunu trafiğe açtılar. Ayrıca, Çaykara'nın Demirkapı Mahallesi'nde bulunan Yedigöller yolunda da kar temizleme çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

Açıklamada yer alan değerlendirmelerine göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ekiplerin karla kaplı yollar için büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti. Genç, vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağlamak için son derece hassas davrandıklarını ve kapalı yol kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.