Sarıyer'de kamyon mahallenin elektrik kablolarını kopardı

Sarıyer'de kamyon mahallenin elektrik kablolarını kopardı

Sarıyer'de yoldan geçen kamyonun taşıdığı yük elektrik kablolarına takılarak kopmasına neden oldu. Ortaya çıkan kıvılcımlar paniğe neden olurken esnaf elektriksiz kaldı.

İstanbul'un Yeniköy Mahallesi'nde ilginç bir trafik kazası yaşandı. Nuripaşa Caddesi'nde seyir halinde olan bir hafriyat kamyonunun taşıdığı demir boru, elektrik kablolarına takıldı. Kabloların kopması sonucu çevrede kıvılcımlar oluştu ve hem kamyonun kasasında hem de elektrik kablolarında yangın başladı. Vatandaşların hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Ancak kamyon sürücüsü olay yerinden ayrıldı ve mahalledeki esnaflar elektriksiz kaldı. Esnaf Çekin Koçak yaşananları, “Kamyonun üstünde demir bir boru vardı. Yoldan geçerken demir boru elektrik kablolarına takıldı ve kabloları kopardı. Kopan kablodan alevler çıktı sonrasında kamyonun üstünde yangın çıktı. Su dökülerek kamyondaki yangın söndürüldü. Olay sonrası kamyoncu çekip gitti. Elektrikler kesik, dolapta bozulacak ürünlerimiz var. Mağdur olduk, kabloların bir an önce yapılmasını istiyoruz” şeklinde ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.