Meclis'ten karar çıktı! 600 TL ödeme yapılacak

Meclis'ten karar çıktı! 600 TL ödeme yapılacak

Meclis'ten sevindiren haber geldi. O kişilere 600 TL ödeme yapılacak

Ağustos ayı Meclis Toplantısı’nda önemli bir karar alındı. Buna göre Denizli Merkezefendi ilçe sınırlarında eğitim gören öğrencilere aylık 600 TL destek verilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu yardımdan 4 bin öğrencinin faydalanacağını açıkladı. Başkan Doğan, sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime verdikleri desteği sürdüreceklerini vurguladı.

Meclis toplantısında, Merkezefendi ilçesinde ortaöğretim, lise ve dengi devlet okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik bu destek önerisi oy birliğiyle kabul edildi.

aw262165-03.jpg

2024-2025 eğitim öğretim yılında 4 bin öğrenciye aylık 600 TL destek sağlanacak. Ayrıca, bu öğrencilerden en az 500’ünün meslek lisesi öğrencisi olması hedefleniyor. Bu uygulama, meslek liselerini teşvik etmek amacıyla gerçekleştiriliyor.

aw262165-02.jpg

Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Mecliste oy birliği ile aldığımız kararla 4 bin öğrencimize aylık 600 TL’lik öğrenim yardımımız devam edecek. Eğitime olan destekler, çocuklarımıza yapılan katkılar geleceğimiz için yatırımdır. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler de eğitime büyük önem veriyor, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlçemizde eğitim gören öğrencilerimize ve onların ailelerine katkı sağlamak istiyoruz. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

Bu destek, öğrenci ve veliler tarafından memnuniyetle karşılandı. İhtiyaç sahibi aileler için önemli bir yardım sağlayacak olan bu proje, öğrencilere aylık 600 TL destek verecek.

aw262165-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.