Melih Gökçek’in kartlarına bloke konuldu: 2.5 milyon TL için haciz kararı

Melih Gökçek’in kartlarına bloke konuldu: 2.5 milyon TL için haciz kararı

AKP’li ABB eski Başkanı Melih Gökçek’e yönelik ihtiyati haciz kararı alındı. Gökçek’in banka kartlarına da bloke konuldu.

İstanbul Barosu’na üye Avukat Esennur Ezgi, uzun yıllar boyunca AKP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in dosyalarını takip etti.

Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, dava dosyalarında yer alan bilgilere göre Ezgi, dosyaları ile ilgilendiği dönemde Gökçek’ten avukatlık ücretlerini alamadı. Bu aşamadan sonra taraflar arasında ipler gerilmesiyle konu yargıya intikal etti.

whatsapp-image-2024-09-20-at-17-15-10.jpeg

2.5 MİLYON İÇİN HACİZ KARARI

Yaklaşık 7 yıl süren yargı sürecinde dün kritik bir karar verildi. İstanbul 12. Asliye Hukuk Mahkemesi, Avukat Ezgi’nin ihtiyati haciz talebini kabul etti. Karara göre, faizi ile 2.5 milyon TL’ye ulaşan avukatlık alacağı için ihtiyati haciz konuldu.

whatsapp-image-2024-09-20-at-17-15-59.jpeg

BANKA KARTLARINA BLOKE KONULDU

İstanbul İcra Müdürlüğü’ne, mahkemenin kararı sonrasında infaz için yetki verildi. Kararı üzerine 55 ayrı bankaya yazı gönderildi. İstanbul 34. İcra Dairesi, Melih Gökçek’in 2 ayrı bankadan sahip olduğu kartlarına bloke koydu. Böylelikle Gökçek, söz konusu kartlarını alışveriş için kullanamayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.