Meral Akşener'den uzman çavuşlara: Hiç merak etmeyin. Sadece 39 gün kaldı!

Meral Akşener'den uzman çavuşlara: Hiç merak etmeyin. Sadece 39 gün kaldı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de uzman çavuşlara destek sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Millet İttifakı'nın seçimi kazanmasının ardından yeni bir yönetmeliğin düzenleneceğini belirten Akşener, "Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı...” dedi.

Mehmet TUFAN / KAMU SON HABER

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün astsubaylara ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Astsubaylara "Sizlere de bahar gelecek" diyen Kılıçdaroğlu, “Sen merak etme kahraman Astsubayım, görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim, sizlere de baharlar gelecek." demişti.

Kılıçdaroğlu’nun yaptığı paylaşımın ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de uzman çavuşlara ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Akşener, paylaşımında ‘yeni bir sağlık yönetmeliği düzenleyeceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Akşener, paylaşımını şöyle:

“HİÇ MERAK ETMEYİN, SADECE 39 GÜN KALDI..."

"Dalgalandığın yerde ne korku ne keder..." diyebiliyorsak eğer, uzman çavuşlarımızın hakkını da teslim edeceğiz. Kadrolarını, mesleki güvencelerini, kıdemlerini rütbeden sayarak yeni bir sağlık yönetmeliği düzenleyeceğiz. Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı...”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.