Akşener'den Erdoğan'a ''Kim Jong'' benzetmesi

Akşener'den Erdoğan'a ''Kim Jong'' benzetmesi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşer grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kuzey Kore'nin diktatör lideri Kim Jong'a benzetti. Akşener Erdoğan'dan "Kim Jong'un uzun boylu ruh ikizi" diye bahsetti. 

Arif Aydın Kaplan/KAMU SON HABER

TBMM''de partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akeşener, yaptığı açıklamalar ile konuşulmaya devam ediyor. Akşener 14 Mayıs''ta oy kullanmaya gidenlerin iki tercih arasında kalacağını belirtti Akşener iki tercihi şöyle betimledi: "14 Mayıs’ta oy kullanmaya gittiğinizde, çok kritik bir seçim yapacaksınız. Kim Jong’un, uzun boylu ruh ikizi ile, Millet İttifakı’nın adayı arasında, bir tercih yapacaksınız. Kuzey Kore’ye özenen bir Türkiye ile, Avrupa standartlarında bir demokrasiyi, doyasıya yaşayan bir Türkiye arasında, bir tercih yapacaksınız." 

Meral Akşener, dikkat çeken sandık çağrısının devamında "Kim Jong’un izinden gidenlerle, Atatürk’ün gösterdiği istikamete yürüyenler arasında, bir tercih yapacaksınız." ifadelerini kullandı. 

RECEP BEYİ O KOLTUKTAN İNDİRECEKSİNİZ 

Meral Akşener''in grup konuşmasında seçmenlerin sandıkta kaderlerini belirlemesi gerektiğini vurguladı. Akşener şöyle devam etti: "Sizlere öğrenilmiş çaresizlik prangaları takanlar ile, “Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet” diye haykıranlar arasında bir tercih yapacaksınız. Ben size inanıyorum. Ben size güveniyorum. Çünkü güç sizde, söz sizde, gelecek sizin ellerinizde. Adım gibi eminim ki 14 Mayıs’ta sandığa gideceksiniz ve kaderinizin dizginlerini elinize alacaksınız. Sandığa gideceksiniz ve Recep Bey’i, o koltuktan indireceksiniz. Sandığa gideceksiniz ve Atamızdan aldığınız emanetin hakkını verip yepyeni bir tarih yazacaksınız hiç şüphem yok"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.