Merih Demiral'in sevinci olay oldu! 'Bozkurt işaretinin perde arkası'

Merih Demiral'in sevinci olay oldu! 'Bozkurt işaretinin perde arkası'

A Milli Takım'ın yıldızı Merih Demiral, attığı gollerden sonra bozkurt işareti yaptı.

Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Takım'ın yıldızı Merih Demiral, attığı gollerden sonra yaptığı bozkurt işaretiyle maça damga vurdu.

2019 yılında Avusturya'da yürürlüğe giren ve aralarında Bozkurt sembolünün de bulunduğu bazı işaret ve sembollerin kullanımını yasaklayan "Sembol Yasası" nedeniyle Demiral'ın sevinci merak konusu oldu. A Milli Takım'ın yıldızı Merih Demiral, attığı gollerden sonra bozkurt işareti yaptı.

merih-demiral.webp

"HEPİMİZ TÜRKÜZ, TÜRK OLMAKTAN DA GURUR DUYUYORUM"

Maçın ardından Demiral, gol sevincini şöyle açıkladı:

"Manası, gol sevincinde öyle yapmam tribünlerde de gördüm. Hepimiz Türküz, Türk olmaktan da gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yaptım. Gayet normal, Türk taraftarlarımız da bizimle gurur duyuyor. İnşallah yapmaya devam ederiz. Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim."

"HER MAÇTA KALİTESİNİ GÖSTERİYOR"

Demiral ayrıca, milli takım için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ve Hollanda ile oynayacakları çeyrek final maçı için de hazır olduklarını söyledi.

merih-demirall-1.webp

Demiral, Avusturya'nın zayıf noktalarını antrenmanda video ile çalıştıklarını ve buna göre korner kullandıklarını söyledi. Selçuk İnan'ın duran toplarda gösterdiği emeğe ve katkısına teşekkür eden Demiral, Arda Güler'e övgü yağdırdı. Demiral, "Arda ile hepimiz gurur duyuyoruz. Daha 19 yaşında pırlanta gibi bir çocuk. Her maçta kalitesini gösteriyor" dedi.

Demiral'ın Bozkurt sevinci, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.