Mert Başaran: Bunu yapan çok para kazanacak

Mert Başaran: Bunu yapan çok para kazanacak

Ünlü ekonomist Mert Başaran, milyarder edecek yatırım yöntemini açıkladı.

Pek çok yatırımcı elindeki birikimi değerlendirmek için farklı yatırım kollarına yöneliyor. Döviz, altın, borsa, bitcoin, gayrimenkul ve arsa gibi yatırım araçları dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran, milyarder edecek yatırım yöntemini açıkladı.

YATIRIM NEDİR?

Yatırım kavramı, bir kişinin ya da kuruluşun belirli bir miktardaki parayı, daha sonra daha büyük bir kazanç elde etmek amacıyla bir yere veya varlığa bağlaması olarak bilinir. Yatırım, finansal piyasalarda, reel sektörde veya diğer alanlarda gerçekleştirilir.

emekli-2.jpg

UZMAN İSİMLERİN GÖRÜŞLERİ MERAK EDİLİYOR

Milyonlarca vatandaş ise kolay yoldan kazanmak amacıyla girdiği yatırım araçlarında ya çok kazanıyor ya da parasını bir anda kaybediyor. Bu noktada uzman isimlerin görüşleri de altın gözünde bakılıyor.

BAŞARAN: BUNU YAPAN PARA KAZANACAK

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken kuralı açıkladı. Başaran, “Herkesin bildiğine yatırım yapan para kazanamıyor. Bunu borsa, arsa veya başka yatırımlar için de düşünebilirsiniz. Tahterevalli gibi herkesin oturduğu yerde oturursanız para kazanamıyorsunuz. Ama öngörülemez olanı görebiliyorsanız ve bunun riskine girebiliyorsunuz kazanıyorsunuz. O yüzden hep Urla'da yer var mı Çeşme'de yer var mı bodum var mı? şeklinde bana sorular oluyor. Ama dün biri geldi, zamanında çok da uzun zaman önce değil, Diyarbakır'da bir yer almışlar 80 milyon liraları olmuş” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.