Mert Başaran ‘büyük kazanacaksınız’ diyerek açıkladı ‘Buna yatırım yapan paraya para demeyecek’

Mert Başaran ‘büyük kazanacaksınız’ diyerek açıkladı ‘Buna yatırım yapan paraya para demeyecek’

Mert Başaran, yeni başlayan yatırımcılara kaybettirmeyecek yatırım tavsiyesini açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Dolar, altın, bitcoin ve borsa bunlar arasında yer aldı. Ancak bazı yatırımcılar ise yatırım yaparken elindeki varlıkları kaybedebiliyor.

Doğru yatırım yapmak ise bu zamanlarda bilgi ve birikim istendiği çoğu uzman tarafından belirtiliyor. Bu noktada uzman isimlerin görüşleri ise altın değerinde bakılıyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran, yeni başlayan yatırımcılara kaybettirmeyecek yatırım tavsiyesi geldi.

yatirimfonlari.png

BAŞARAN: AMACIM İNSANLARIN KÜÇÜK PARALARINI BÜYÜTMEK

Mert Başaran, fon tavsiyesinde bulundu. Başaran, kripto paraların içinde olduğu blockchaine bağlı fonların fazla getiri sağlayabileceğini açıkladı. Başaran, “Şirketlerin başındaki fonları yöneten kişiler, bu işin ehli. Dolayısıyla bunlara yatırım yaparlarsa orta vadede normalin çok daha üzerinde para kazanırlar. En önemlisi de büyük para kayıpları olmaz. Benim bütün savaşım, zar zor para biriktiren kişilerin küçük paralarını büyütmek” dedi.

FON NEDİR?

Fon, yatırımcıların bir araya gelerek ortak bir fon oluşturdukları ve bu fonun profesyonel bir yönetici tarafından yönetildiği yatırım aracı olarak tanımlanıyor. Bu fonlar genellikle hisse senedi, tahvil, gayrimenkul gibi farklı varlıklara yatırım gerçekleştirir ve yatırımcılara bu varlıklardan elde edilen kar payı veya faiz geliri verilir.

emekli-maas-eridi.jpg

KAZANCI YÜKSEK

Fonlar genellikle riskleri dağıtmak, portföyü çeşitlendirmek ve uzman bir yönetici tarafından yönetilmek gibi faydalar sağlıyor. Yatırımcılar fonlara katılarak küçük miktarlarla büyük yatırımları elde edebiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.