Mert Başaran: Çok para kazandıracak

Mert Başaran: Çok para kazandıracak

Mert Başaran, çok kazandıracak yatırım fonunu açıkladı.

Pek çok vatandaş elindeki bir miktar parayı değerlendirmek amacıyla bir varlığı satın alıyor. Yatırım amaçlı alınan varlıkları bazen çok kazanç sağlarken bazen de kaybettirebiliyor. Bu noktada uzman isimlerin görüşleri ise merak ediliyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran, ise çok kazandıracak yatırım fonunu açıkladı.

YATIRIM FONU NEDİR?

Yatırım fonu, profesyonel fon yöneticileri tarafından hazırlanan çeşitli yatırım araçlarının içinde bulunduğu sistem olarak biliniyor. Fonlar, birçok farklı yatırımcının bir araya gelerek ortak bir havuz oluşturduğu ve bu havuz üzerinden yatırımların yapıldığı bir yapı olarak karşımıza çıkıyor.

65410419a468601a8c509789.jpg

RİSKLER DÜŞÜRÜLÜYOR

Yatırım fonları, hisse senedi, tahvil, bono, gayrimenkul gibi farklı yatırım araçlarına yatırım yapabiliyor. Bu noktada yatırımcılar, tek bir yatırım aracına değil, farklı yatırım araçlarına parasını dağıtarak risklerini azaltma şansı sağlıyor.

112086606-dolartl-001.jpg

BAŞARAN: ÇOK PARA KAZANDIRACAK

Ünlü ekonomist Mert Başaran ise Merkez Bankası’nın 3 ila 4 ay sonra faiz indirimine gittikten sonra o fonun çok kazandıracağını açıkladı. Başaran, “Önümüzdeki 3 ila 4 ay sonra faiz düşüşleri ile birlikte tahvil pano fonları çok para kazandıracak. 3 ile 5 kenara atmakta fayda var. Yüksekten alınlar kazanç sağlayacak. Bu fon işi ile hayallerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.