Mert Başaran'dan Özgür Demirtaş'a sert çıkış: Aktrol deme

Mert Başaran'dan Özgür Demirtaş'a sert çıkış: Aktrol deme

Özgür Demirtaş, ekonomi üzerine açıklamalarda bulunan Mert Başaran'a eleştirilerde bulunmasının ardından karşı taraftan sert cevap geldi.

Sosyal medyada gündem olan bir tartışmada, ekonomist Özgür Demirtaş, ekonomi üzerine açıklamalarda bulunan Mert Başaran'a eleştirilerde bulunmuştu. Demirtaş, Başaran'ın "tasarruf uzmanı" konusundaki görüşlerine karşı çıkarak, "Selpağın yarısını keserek zengin olamazsınız ama deli olursunuz" şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Bu açıklamalara yanıt veren Başaran, sosyal medya üzerinden Demirtaş'a karşılık verdi. Başaran, Demirtaş'ın kendisini eleştirmesine rağmen "aktrol" ifadesini kullanmamasını belirterek, "Hocam cimri de, pinti de, İstanbul Üniversitesi okumuş, ABD'ye gidememiş, cahil de ama aktrol deme” dedi.

'AMA AKTROL DEME'

Gündem olan açıklamaya Başaran şunları söyledi:

"Hoca şimdide bana taktı. Hocam cimri de, pinti de, İstanbul Üniversitesi okumuş, ABD'ye gidememiş, cahil de ama aktrol deme... Ben bunlara razıyım! Bu ülkenin cidden tasarrufa ihtiyacı var, zorla tasarruf yaptırmak istiyorum herkese ki bu gereksiz tüketim, gösteriş bitsin."

gtzacm8xwaaibp8-001.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.