Meteoroloji'den İstanbul ve 13 il için uyarı! Sağanak yağışlar geliyor

Meteoroloji'den İstanbul ve 13 il için uyarı! Sağanak yağışlar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) gelen son bilgilere göre, bunaltıcı sıcaklar yerini yağışlara bırakıyor. MGM İstanbul ve 13 il için uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'un kuzey ilçeleri ve 13 il için yağmur ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

İstanbul'un kuzeyinde bulunan ilçeleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının zaman zaman etkili olması bekleniyor.

Picture background

Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgarların da ayrıca etkili olacağı MGM tarafından bildirildi.

Hava sıcaklıklarının iç bölgelerde 1 ile 3 derece düşmesi, diğer yerlerde ise önemli bir sıcaklık değişimi yaşanmayacağı tahmin ediliyor.

Picture background

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul'un kuzey çevreleri, (Bolu, Düzce ve Karabük dışında) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması tahmin ediliyorken, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçeceği öngörülmekte.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

-31 TEMMUZ 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ-

-1 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE GÜNÜ-

-2 AĞUSTOS 2024 CUMA GÜNÜ-

-3 AĞUSTOS 2024 CUMARTESİ GÜNÜ-

-4 AĞUSTOS 2024 PAZAR GÜNÜ-

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.