Metro İstanbul duyurdu! Ek seferler yapılacak

Metro İstanbul duyurdu! Ek seferler yapılacak

Yarın akşam, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı futbol maçı nedeniyle Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda ek seferler yapılacak.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre, 17.00-18.45 saatleri arasında M2 Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak, 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arasında aktarmasız seferler gerçekleştirilecek.

Bu sayede futbolseverler, maç öncesinde ve sonrasında rahatlıkla ulaşım sağlayabilecekler.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı neden kapalı? M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı ne zaman açılacak? - Son Dakika Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

Değerli futbolseverler,

19 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Galatasaray- Fenerbahçe futbol karşılaşması nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda 17.00-18.45 saatleri arasında Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklar ile Yenikapı- Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacaktır.

Maç sonrası ise; taraftar yoğunluğu bitene kadar Hacıosman- Yenikapı seferlerine ek olarak Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklar ile aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri yapılacaktır.

metro.jpg

Değerli futbolseverler, 19 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Galatasaray-Fenerbahçe futbol karşılaşması nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda 17.00-18.45 saatleri arasında Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklar ile Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacaktır. Maç sonrası ise; taraftar yoğunluğu bitene kadar Hacıosman-Yenikapı seferlerine ek olarak Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklar ile aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri yapılacaktır.

Değerli futbolseverler; Aracınızı metro hatlarımıza yakın İSPARK otoparklarından birine park ederek planladığınız zamanda stadyuma ulaşabilirsiniz.

DERBİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 37. hafta) - 1

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında derbi maçta yarın Galatasaray'a konuk olacak.

RAMS Park'ta oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

KARŞILAŞMAYI ARDA KARDEŞLER YÖNETECEK

Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 37. hafta) - 3

Arda Kardeşler'in yöneteceği karşılaşmada Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yardımcı hakem olarak görev alacak.

Ligde oynadığı 36 maçta 29 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi alan Fenerbahçe, topladığı 93 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Süper Lig'in son 2 haftasına girilirken, sarı-lacivertli takım, derbi mücadelesini kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımaya çalışacak.

FENERBAHÇE'DE 3 İSİM EKSİK

Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 37. hafta) - 4

Derbi öncesinde Fenerbahçe'de 3 eksik bulunuyor.

Mondihome Kayserispor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Rodrigo Becao'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci, yarın oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.