Trafik denetiminde 100 sürücüye ceza

Trafik denetiminde 100 sürücüye ceza

Eskişehir'de yapılan denetimlerde, yaya bölgelerine giriş yaparak trafik kurallarını ihlal eden 100 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne ceza kesildi.

Eskişehir'de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, yaya bölgelerine giriş yaparak trafik kurallarını ihlal eden 100 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Planlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde, araç trafiğine kapalı olan yaya alanlarında motosiklet ve motorlu bisiklet kullanan sürücüler kontrol edildi. Yaya bölgelerine giriş yaparak kural ihlali ve belge eksikliği tespit edilen sürücülere Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca ceza kesildi.

Edinilen bilgilere göre, toplam 100 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne işlem yapıldı. Bu tür denetimlerin yayaların güvenliğini sağlamaya ve trafik kurallarına uymayı teşvik etmeye yönelik olduğu vurgulanırken, sürücülerin yaya alanlarına giriş yasağına uymaları ve gerekli belgeleri bulundurmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

aw207135-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.