MHP'li üyeden AKP'li Belediye Başkanı'na sert sözler

MHP'li üyeden AKP'li Belediye Başkanı'na sert sözler

MHP'li Sincan Belediye Meclis Üyesi Hamdi Yılmaz, AKP’li Belediye Başkanı Murat Ercan’a sert sözlerle eleştirdi. Meclis konuşmasında reklam vererek yerel gazeteleri susturduklarını söyleyen Yılmaz, “Bunlara bir şeyler vererek susturuyorsak vallahi bedel altındayız” dedi.

MHP''li Sincan Belediye Meclis Üyesi Hamdi Yılmaz, AKP’li Belediye Başkanı Murat Ercan’a sert sözlerle eleştirdi. Meclis konuşmasında reklam vererek yerel gazeteleri susturduklarını söyleyen Yılmaz, “Bunlara bir şeyler vererek susturuyorsak vallahi bedel altındayız” dedi.

Öte yandan bazı usulsüzlüklere de oy uğruna ses çıkarmadıklarını ifade eden MHP’li Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sincan’da 8 tane gazeteci var. Birkaç tane kendi bilmez gazeteciyim diye çıkıyor, vallahi gazeteler burada hiç görmedim burada. Meclis’i dinleyip muhalefet partisinin söylediğine, iktidar partisinin söylediğine… Bu faaliyetler iyi onu yaz diyorum. Yerel gazeteler boy boy Sincan Belediyesi’nin reklamını yapıyorlar, bizden para alıyorlar. Ya bunlara para vererek niye iyice susturacağız ya. Bunlara bir şeyler vererekten susturuyorsak vallahi bedel altındayız. Kültür Müdürlüğü boş, basın yayın boş… Burada yazılı isim vermeyeceğim 20 tane bürokrat gelmeden maaş alıyor arkadaşlar. Bir insanın maaşı 20 bin lira ise yılda 220 bin lira eder. 20 tanesinin 3-4 milyon eder. Bu kadar kamu binası var, kiralanmış kamu binası. Toplam bin 500, 2 bin metre kapalı alanı var. Bir esnaf kiraladığı yer haricinde 3 bin m2 kapalı alan yer yapmış. İnşaat malzemeleri satıyor. Şimdi oy uğruna seslenmiyoruz, vebal dediğim bu…. Bu insanlık mı? Bu Müslümanlık mı?"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.