Milyonları ilgilendiren karar çıktı. Artık ücretsiz olmayacak

Milyonları ilgilendiren karar çıktı. Artık ücretsiz olmayacak

39 ilçede ücretsiz olarak uygulanan tarife artık orası için geçerli olmayacak.

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, İstanbul'un 39 ilçesinde uygulanan bayram seferlerinin Adalar için artık geçerli olmayacağını açıkladı.

Özellikle geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda Büyükada'da yaşanan yoğunluğun ardından bu kararın alındığını belirten Akpolat, Şehir Hatları vapurlarında ücretsiz seferlerin Adalar'a uygulanmasının sorunları artırdığını vurguladı.

0x0-1596291575929.webpAkpolat, Burgazada'daki bir kafede gerçekleştirilen Adalar Belediyesi Meclis toplantısında konuştu. Toplantıda, özel güvenlik izin belgeleri, protokoller, ücret tarifeleri, ücret aktarmaları ve bütçe uygulamaları gibi konular ele alındı.

Meclis toplantısının ardından Akpolat ve meclis üyeleri, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirdi.

2045.jpgMinibüslerle ilgili yaşanan sıkıntılara da değinen Akpolat, protestoların karşısında olduklarını ancak sağduyuyla sorunların çözülebileceğini ifade etti.

Özellikle bireysel elektrikli araç kullanımının artmasıyla ilgili endişelerini dile getiren Akpolat, Adalar sokaklarının bu araçlar nedeniyle demir yığınına döndüğünü ve temizlik hizmetlerinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini belirtti.

s-7a19550957594931ec6707bd6238ac026e5ed172.webpAkpolat ayrıca, Adalar'da çöp toplama hizmetlerinde yaşanan personel eksikliği gibi sorunları da dile getirerek, bu durumun Adalar Belediyesi'ni büyük bir zorluğun içine soktuğunu vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.