Mourinho kalemlerini kırdı! 6 yabancı oyuncu takımdan kovuldu

Mourinho kalemlerini kırdı! 6 yabancı oyuncu takımdan kovuldu

Fenerbahçe'nin başında bulunan dünyaca ünü teknik direktör Jose Mourinho, takımdan gönderilecek 6 yabancı oyuncu hakkındaki kararını verdi.

Yeni sezon öncesi takımın başına dünyaca ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe’de sular durulmak nedir bilimiyor.

Picture background

Başarılı teknik direktör Mourinho önderliğinde kadro planlamasını tam gaz devam ediyor. Portekizli teknik adamın takımdan göndereceği ve takımda tutacağı futbolcularla ilgili kararları da iyiden iyiye şekillenmeye başladı.

Picture background

Elde edilen bilgilere göre, Jose Mourinho’nun yabancı futbolcularla ilgili kararını verdiği öğrenildi. Deneyimli teknik direktör, 9 yabancı futbolcunun takımda kalmasını isterken, 6 yabancı oyuncunun da takımdan gönderilmesini istedi.

Picture background

Elde edilen bilgilere göre, Portekizli çalıştırıcı, Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Edin Dzeko için olumlu rapor verirken, Luan Peres, Rade Krunic, Miguel Crespo, Miha Zajc, Ryan Kent ve Joao Pedro’yu ise gözden çıkardığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.