Müge Anlı şoke oldu: Din şarlatanından 600 liralık 'iddialı' muska!

Müge Anlı şoke oldu: Din şarlatanından 600 liralık 'iddialı' muska!

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. 600 lira karşılığında yaptırılan muskadan iddia kuponu çıktı.

Müge Anlı''nın sunduğu Tatlı Sert programında ilginç bir olay daha açığa çıkarıldı. 600 liraya yaptırıldığı söylenilen muskanın içinden cips kağıtları ve iddia kuponu çıktı. Olay karşısında Müge Anlı şoke oldu.

Müge Anlı, programına katılan ve kaçırıldığını iddia ettiği kızını arayan bir adamın, sözde hocadan aldığını söylediği muskanın içinden cips kağıdı ve gazetenin iddia eki çıktı.

Gaziantep’ten gelen Mehmet Ataş, 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş’ın bir din şarlatanı tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Ataş’ın iddiasına göre bu şarlatan önce eşini kandırdı ve defalarca muska için para aldı. En son da kızını kaçırdı. Ataş’ın eşi, halen şarlatana inanmaya devam ediyor.

Programa katılan Mehmet Ataş,

"Ses kayıtları da var elimizde. 70 yaşındaki adam daha önce bizim mahallede hocaydı. Bu önce benim eşimi kandırdı. İnşaatta çalışan biriyim. Sürekli gönderdiğim para ile tılsım çıkardığını söylüyor. En son da kızım gitti. Eşim de şimdi tılsım yaptığını düşünüyor. Peşini bırakmayacağım" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.