Kefen parası tartışması büyüdü: Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu!

Kefen parası tartışması büyüdü: Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu!

Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı programda bir ailenin kefen parası tartışmasının büyümesi, Müge Anlı'nın sinirlerine dokundu. Anlı, gözyaşlarına hakim olamayarak tepki gösterdi.

Mehmet Emin ÖZTÜRK / KAMU SON HABER

Müge Anlı''nın ATV ekranlarında sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda bu sefer çok konuşulacak bir tartışmaya daha imza atıldı. Programa katılan Hamidiye ve Aydın çifti, trafik kazasında hayatını kaybettiğini belirttikleri 3 yaşındaki torunlarının alıkonulduğunu söyleyerek Anlı''dan yardım talebinde bulundu. İki tarafı da karşılaştıran Anlı, tartışmada çocuğun değil, eşyaların önemli hale gelmesine sinirlendi.

3 yaşındaki Arel''in kaybolduğunu söyleyerek dünürlerini suçlayan dede ve anneanne ile davet üzerine programa katılan taraflar arasında eşya tartışması çıktı.

Yüzleşmede, erkek tarafından olan gencin "Kefen parasını niye ödemediniz? Siz niye ödeyemediniz. Kendi kızının parasını ödeyemedi" demesi ve eşyaların konuşuluyor olması Müge Anlı''nın sinirlerini bozdu. 

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Müge Anlı, sinirlerine yenik düşerek göz yaşlarına hakim olamadı. Oturup hüngür hüngür ağlamak istediğini söyleyen Anlı''nın söyledikleri şöyle:

"Bu durumu bu kadar üzülen tek ben miyim? Gerçekten oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Siz nasıl insanların arkasından bunları konuşursunuz? Hiçbiriniz bu çocuğa bakmaya layık değilsiniz. 34 yaşında iki insan ölmüş, 3 yaşındaki çocukları annesiz babasız kalmış. Sen abinin kefen parasını ödememişsin. Bir de gelip burada konuşuyorsun. Pazarda 10 liralık havlunun burada iki kişinin hayatı gitmiş 3 yaşında güzeller güzeli bir çocuk kalmış hala havlu konuşuyorsunuz. Küçük çocuk ortada kalmış siz kefen parası diyorsunuz. O çocuğa yazık, o çocuğun annesine yazık." 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.