Müge Anlı’nın sağlık durumu nasıl?

Müge Anlı’nın sağlık durumu nasıl?

Müge Anlı, canlı yayında Okuma-yazma seferberliği için yıllardır Halk Eğitim Merkezlerine gittiğini ve oralarda kaptığı bir hastalık yüzünden uzun süredir ciğerlerinden rahatsızlık yaşadığını söyledi.

Müge Anlı birkaç gündür evden kaçan ve hayatından endişelenilen 16 yaşındaki Gülcan''ı arıyordu. Gülcan bugün stüdyoya gelip ailesiyle yüzleşti. Müge Anlı bu yüzleşme sırasında Gülcan''ın eniştesinin okuma-yazma bilmediğini öğrenince çileden çıktı. Anlı "Artık ben bugün bu ülkede ‘Okuma-yazma bilmiyorum’ diyenlere çok kızıyorum. Bak ciğerimde leke oldu. Söylemiyordum, söyleyeyim. Okuma-yazma seferberliği için gittiğim halk eğitimlerde dolaşırken ne hastalık kaptıysam artık" dedi.

Ciğerlerinde lekelenme olduğunu söyleyen Anlı "Bak sesime, sesimi normal duyan var mı kaç yıldır? Hiç kolay olmuyor o işler.’ Aa Müge okuma-yazma seferberliği çıkarttı’ diye seferberlik olduğunu mu sanıyorsunuz? Kendimi paraladım." diyerek isyan etti.

Ciğerlerindeki lekelenme yüzünden çok sık ve kolay bir şekilde hastalandığını belirten Müge Anlı, sık sık antibiyotik kullanmak zorunda olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.