Müge Anlı'dan Demet Akalın'a Narin çıkışı! 'Tek tek isim veririm altından kalkamazsınız'

Müge Anlı'dan Demet Akalın'a Narin çıkışı! 'Tek tek isim veririm altından kalkamazsınız'

Müge Anlı'nın bugünkü programında, Narin cinayetini işlememesi yönündeki eleştirilere gösterdiği tepki ve Demet Akalın’ın bu sözleri üstüne alınması sosyal medyayı salladı.

Her gün farklı konuları ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci ve programın sunucusu Müge Anlı, kendisine yöneltilen ‘Narin cinayetini işlemedi’ eleştirilerine ve "Müge Anlı gazeteciliği" ifadesine tepki gösterdi. Anlı’yı bu konuda eleştiren şarkıcı Demet Akalın da yayındaki bu sözleri üzerine alındı. İkili arasındaki gerilim, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

s-a5ca13a537034ad70e8cc0c2fad57c4b6904fce1.jpg

“GÜNLERCE HAFTALARCA İŞLEYEMEM”

Anlı, Narin ile ilgili yapılan yayınlarda kendisinin adının geçmesine sert çıkarak, "Ben öyle günlerce, haftalarca aynı konuyu işlemem. Haberimi yaparım, sonrası adli sürece kalır" dedi.

Bu sözler, Narin olayının başından beri Müge Anlı'nın bu konuyu ele almasını isteyen Demet Akalın tarafından kişisel olarak algılandı. Yayından bir saat önce Akalın, sosyal medya üzerinden Anlı’ya "Neden Narin’i işlemiyorsun?" sorusunu yöneltmişti.

s-9dcf5af5e57ab6d76c253b85fb563bc9f1707816.jpg

Anlı ise canlı yayında bu konuya değinerek, "Benim adımı bu işlere karıştırmayın, Narin’i özellikle işlemedim çünkü yasak olduğu zamanlarda başladım ve ardından soruşturma süreci başladı" şeklinde açıklamada bulundu.

2024/09/08/diyarbakir-barosu-baskani-eren-narinin-bedeni-19-gunde-deforme-olmus-olum-nedeni-daha-netlesmedi-jfbe.jpg

“BANA SALLAMANA GEREK YOK”

Akalın, Müge Anlı'nın bu sözlerini üstüne alarak sosyal medya hesabından, "Mügeciğim, bana sallamana gerek yok!" diye bir paylaşım yaptı.

s-177035acf3862839d5bd941c265ccbbcbd91921d.jpg

Akalın, ayrıca "Belki seni izler de annesi insafa gelir diye düşünmüştüm. Herkesin merak ettiği bir soruyu sormaktan neden rahatsız oluyorsun?!" diyerek tepki gösterdi. Bu gelişme sonrası sosyal medya iki ünlü isim arasındaki tartışmayı konuşmaya başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.