Muharrem İnce'den CHP İl Binasına yapılan saldırı hakkında açıklama

Muharrem İnce'den CHP İl Binasına yapılan saldırı hakkında açıklama

Muharrem İnce, CHP İstanbul İl Binasına yapıldığı varsayılan saldırıyı lanetledi.

Kübra Çelebi/KAMU SON HABER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul il binasına yapıldığı düşünülen saldırıya Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce''den açıklama geldi. İnce saldırıyı net bir şekilde kınadı. 

İyi Parti İstanbul İl başkanlığı binasına yapılan saldırının arkasından CHP İstanbul İl binasının yakınında silah sesleri yükseldi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kurşunların binaya isabet etmediğini fakat bu kadarının tesadüf olamayacağını dile getirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden saldırıyı lanetledi. İnce, İyi Parti''ye yapılan saldırıyı da hatırlatarak "Ne İyi Parti, ne CHP, ne de Memleket Partisi bu tür provokasyonlara ve saldırılara asla pabuç bırakmayacaktır." dedi. 

Muharrem İnce''nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: "Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı''na yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı kınıyorum. CHP''li dostlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ne İyi Parti, ne CHP, ne de Memleket Partisi bu tür provokasyonlara ve saldırılara asla pabuç bırakmayacaktır"
 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.