Müjde Ar apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?

Müjde Ar apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Müjde Ar’dan kötü haber geldi. Sevenlerini korkuttu.

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Müjde Ar, uzun süredir kamuoyu önünden uzak bir hayat sürdürüyordu. Ancak yakın zamanda sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'da kapalı kalp ameliyatı geçirdiği haberleriyle gündeme geldi. Müjde Ar'ın sağlık durumuna dair bilgiler paylaşıldı.

Müjde Ar, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olarak bilinirken, uzun süredir yeni projelerde yer almıyor. Ancak, özellikle sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla ve verdiği tepkilerle hâlâ gündemde kalmayı başarıyor. Aysel Gürel'in kızı olarak da tanınan Ar, son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

ara-y2tt-cover-pywi-cover.webp

MagazinSortie'nin aktardığına göre, Müjde Ar'ın damarlarının yüzde 95'inin tıkalı olduğu ve bu durumun acil bir müdahaleyi gerektirdiği ortaya çıktı. İki saat süren bir operasyon geçiren Ar, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, yaşadığı sağlık sorununun sigara ya da alkol tüketimiyle değil, diyabete bağlı olarak geliştiğini açıkladı. Müjde Ar, eşi Ercan ile birlikte yapılan rutin bir sağlık kontrolü sırasında halsizlik şikayetiyle doktora başvurduğunu ve yapılan tetkikler sonucunda durumunun ciddiyetinin ortaya çıktığını belirtti. Şimdi, sevenleri ve hayranları, tecrübeli sanatçının sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi edinmeyi ve onun iyileşme sürecini takip etmeyi umut ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.