Murat Ülker gaza bastı! Kongreye katılmayarak dikkatleri üzerine çekmişti

Murat Ülker gaza bastı! Kongreye katılmayarak dikkatleri üzerine çekmişti

Fenerbahçe’nin en önemli isimlerinden biri olan Murat Ülker kongreye katılmayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Kameralara yakalanan Murat Ülker’in yaptığı şaşırttı.

Fenerbahçe’de uzun zamandır dört gözle beklenen Olağan Seçimli Genel Kurul başladı. Kongrenin ilk gününde Divan Kurulu Başkanı’nın seçilmesi, yaşanan gerilim ve üyelerin konuşmalarını tamamlaması ile son bulmuştu.

Vefa Küçük’ün demokratik olmayan yollarla seçildiğini dile getiren Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, bu durumu protesto etmek amacıyla kongreyi terk etmişti.

Aziz Yıldırım’ın bu kararına karşılık olarak Ali Koç ise kongre bitene kadar statta kaldı ve üyelere bir konuşma yapmıştı.

Kongrenin ilk gününe Fenerbahçe camiası için çok önemli ismiler katılırken, ünlü iş adamı Murat Ülker’in yokluğu da dikkat çekmişti.

ekran-alintisi4.jpg

Seçim süreci boyunca Aziz Yıldırım cephesinden de Ali Koç cephesinden de “bizi destekliyor” denilen Murat Ülker, seçim yarışı devam ederken beklenmedik bir yerde objektiflere takıldı.

DEĞERİ 100 MİLYON TL

Araziye çıkan ünlü iş adamı Murat Ülker, Ferrari’nin ilk 4 kapılı ve 4 koltuklu aracı olan Purosangue modelini sürerken kameralara takıldı.

100 milyon TL'ye yakın fiyatı ile dünyanın en lüks otomobillerinden biri sayılan Purosangue, Türkiye’de yalnızca 40 adet satılacak. Türkiye’de Purosangue'den şuanda yalnızca 1 tane var onun da direksiyonuna Murat Ülker geçti ve gaza bastı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.