Mustafa Sarıgül'den sonra yeni kasetler de yolda. Bomba kulis geldi

Mustafa Sarıgül'den sonra yeni kasetler de yolda. Bomba kulis geldi

Abdulkadir Selvi'den bomba kulis bilgisi geldi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Türkiye siyasetinde son dönemde yeniden gündeme gelen kaset iddialarıyla ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Geçmişte Deniz Baykal'dan MHP'nin genel başkan yardımcılarına ve daha sonra Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye kadar pek çok önemli siyasi figüre yönelik kaset komplolarını hatırlatan Selvi, şimdi de yeni iddiaların dolaştığını belirtti.

hqdefault.jpg

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e yönelik kaset iddialarının ardından, Selvi'nin aktardığına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığı yarışında yeni kasetlerin ortaya çıkabileceği konuşuluyor.

bb1imai3.jpgSelvi, yazısında bu kaset iddialarının siyasi koltukların kıymetini artırdığını ve siyasetin yönünü belirleyebileceğini vurguladı. Özellikle yerel yönetimlerden başlayarak CHP Genel Merkezi'ne ve cumhurbaşkanı adaylığına kadar uzanan süreçte kasetlerin nasıl bir rol oynayabileceğine dikkat çekti.

Yazar, "Yerel yönetimlerden başlayarak bir mıntıka temizliğinden söz ediliyor. Yerel yönetimlerden CHP Genel Merkezi’ne, oradan cumhurbaşkanı adaylığına giden sürecin yapı taşları kasetlerle döşenmek isteniyor.

Kimi birilerini bir yerlere getirmek için yapılıyor kimi de birilerini oyun dışına atmak için tasarlanıyor. Bu yol çok tehlikeli bir yol. Bu yöntem çok kirli bir yöntem. Bu tuzak demokrasiye kurulmuş bir tuzaktır." şeklindeki endişelerini de dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.