22 Temmuz burç yorumları! Bugün tüm güzellikleriyle kapınızı çalacak

22 Temmuz burç yorumları! Bugün tüm güzellikleriyle kapınızı çalacak

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 22 Temmuz 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Kesinlikle zorlu bir dönem, son zamanlarda ne kadar çok seçim ve karar verdiyseniz, yeteneklerinize ve yaşınıza bağlı olarak iyi bir cevap gelebilir, gerçekten yıldızların büyük bir kısmı yanınızda. Ancak, görünüşte çekici vaatlerle gözünüzü kamaştırmamalı, yalnızca somut durumlara güvenmelisiniz. Aşk için başkalarının size yaklaşmasını beklemeyin. Venüs pozitiftir ve çekiciliğiniz iki katına çıkar, Ağustos ayının ilk günlerine kadar avantajlı olacaktır: kalbinizin kişisini bulmak, henüz yapmadıysanız bir ilişkiyi resmileştirmek, yeni hoş şeyler yaşamak için bolca zamanınız var. deneyimler.

BOĞA

Kötü tahmin. Ve tartışmayı alevlendirmemek için evde, ailede, ebeveynler ve çocuklar arasındaki gergin ilişkilere itiraz etmeniz gerekecek. Sabah biraz havasız kalacaksınız, o kadar çok şey yapmak zorunda kalacaksınız ki, akşam yorgun bir şekilde varacaksınız. Artık hemen hemen her şeye yeni motivasyonlar bulmak için dış uyaranlara ihtiyacımız olacak. Bu akşam pek sinirlenme isteğiniz yok ama birisi sabrınızı yitirmenize neden olabilir. Duygularınızda kıskançlık, inatçılık ve gurur dönüşümlü olarak diyalog kurmayı son derece zorlaştırır. Akrep burcunda sürekli bir itme ve çekme vardır.

En gergin ve sinirli burçlar belli oldu! 5 burç her an sinir patlaması yaşıyor

İKİZLER

Bu dönemde gelecek için önemli bir şeyi yeniden başlatabilirsiniz: bir proje yapmak, güzel bir şey çizmek, önemli bir hediye vermek, hayatınızı farklı bir şekilde dramatize etmek için ideal konfigürasyonlar. Çünkü sen yazmayı, hikaye anlatmayı seviyorsun, hem kendi varlığının hem de çevrendekilerin yönetmeni sensin. Yaratıcı insanlar Jüpiter burcundayken daha çok tercih edilirler.

YENGEÇ

Yaratıcılık aynı zamanda çocuklar anlamına da gelir; sahip olmak isteyen ve bunu yapabilecek olanların zaten çok çalışmış olmaları veya önümüzdeki birkaç ay içinde bir doğum planlamak için her şeyi yapacak olmaları anlamına gelir. Bu hafta için hemen 24 Çarşamba ve 25 Perşembe günlerini vurguluyorum çünkü bunlar en önemli günler olacak. Acı veriyorsa geçmişi unutmak daha iyidir. Ancak bazı durumlar artık yönetilemez hale geliyorsa veya modası geçmiş görünüyorsa, devam etme ve geleceğe daha az güvensizlikle bakma cesaretine sahip olmalıyız.

ASLAN

10'a kadar sayın, bugün sabrınızı kaybetme anınızdır. Özellikle size hayır demeye cesaret eden veya tavsiyelerinize uymayan insanlara karşı gergin, sinirli ve aşırı hoşgörüsüz olacaksınız. Ancak Venüs'ün hala burçta olduğu göz önüne alındığında, bu astrolojik durumun dostluk ve aşk ilişkilerini ortadan kaldırma gücü olmayacaktır. Nasıl fark edileceğinizi biliyorsunuz, nasıl yükseklere uçacağınızı biliyorsunuz, artık elverişli Jüpiter ile dünyayı ve onun sunduğu olanakları her zamankinden daha fazla görebiliyorsunuz. Kayıp tehlikesi yok ama bu despot Ay sizin aynanız oluyor, risk almayın ve en azından birkaç gün daha uzlaşmacı olun.

BAŞAK

Dostluklara, yeni buluşmalara, bir süre önce 2024 kitabımda da duyurduğum o özgürleşme dönemine yeşil ışık yakıyorum. Bazı programların, kişilerin, ilgi alanlarının kısmen kaderle, kısmen de sizin tarafınızdan değiştiğini fark etmişsinizdir. seçenek. Bazen uzakta olan veya maddi yardıma ihtiyaç duyan çocukları ilgilendiren aile sorunlarını çözer.

TERAZİ

Pazartesi ve Salı günleri kesinlikle daha aktif. Önümüzdeki birkaç ay tam bir uyanış olacak. Jüpiter çalışıyor ve yeni bir yaşam tarzı öneriyor. Geçen yıl yaşanan tüm sorunları havluyu hızlı bir şekilde yıkamakla elbette unutamayacağız, fiziksel enerjilerini geri kazanmakta zorlananlar yine de dengeyi bulmak için biraz çalışmak zorunda kalacaklar. Ancak bugün ve yarın arasında yıldızlar daha iyimser olmamıza yardımcı oluyor, olumlu Mars'la birlikte özgüvenimiz de toparlanıyor.

astroloji4.jpg

AKREP

Uzun süredir devam eden ve çözülmesi gereken sorunlar olup olmadığını anlamak için daha derine inmek daha iyi olur. Bütün bunlar, kişinin gerçekten inanmadığı ve yalnızca prensip olarak kabul ettiği pozisyonları savunmaktan kaçınırken. Ağustos, duygular açısından çok daha sakin bir ay olacak. Bu nedenle, eğer fikirler bugün net değilse, onları açığa vurmamak daha iyidir. Rüyada kaybolmak meşrudur ancak rasyonellikten vazgeçmemek daha iyidir. Aksi takdirde kafa karışıklığı içinde ve gerçeklikten uzak yaşama riskiyle karşı karşıya kalırız.

YAY

Fark edilme, sevilme arzusu, Venüs riskli seçimler yapmaya yol açabilecek narsisizmi artırır. Jüpiter ve Mars'ın gergin bir açıda olduğu konusunda ne düşündüğümü biliyorsunuz, bu konuda aşırıya kaçmamalısınız. Çok yorucu bir projeye başlama riskiyle karşı karşıyasınız. Aşkın ilerlemek için katı kurallara ihtiyacı var, o anın dayattığı mesafelere dayanabilmek için ve ağustos ayına kadar göreceğiz. Birçoğu kendilerini başka bir yerde, etraftaki diğer insanlarla birlikte buldu.

OĞLAK

Riskli girişimler sizi asla ikna etmezken, güvenli girişimler çaba gerektirse bile sizi baş kahraman olarak bulur. Genel olarak burç avantajlı, haziran sonu ile temmuz başı arasında yaşanan karmaşık süreçten hala yorgun olanlar var, zafer geldi ama büyük fiziksel yorgunluk pahasına. O zaman acı sizin için iki kat artar çünkü başkalarının size yardım etmesini pek kabul etmezsiniz, her şeyi kontrol altında tutmak istersiniz. Ancak iyi bir hikayeniz varsa, bilin ki ağustos ayında yayına girecek, yoksa biraz iyi niyetle yarı zamanlı da olsa onu bulabileceksiniz. Dolayısıyla ilişkileri deneyimleme yeteneği, öncesini, sonrasını, ne olabileceğini ya da ne olacağını fazla düşünmeden geri döner. Hayatınıza giren her yeni şeyi önyargısız bir gülümsemeyle karşılayın.

astroloji2345.jpg

KOVA

Burcun içindeki Ay sizi elektriklendiriyor. Ve sabırsız. Hoşgörüsüzlük aşka sıçrarsa sorun yaratabilir. Bir insanı çok sevmesine rağmen her şeyden ve herkesten uzak, uzaklara gitmek, gezi yapmak, eğlenceli bir şeyler düzenlemek isteyen Kovalar vardır. Kova burcu insanını seven herkes bunu bilir, bu onun ara sıra kendini her şeyden uzaklaşma ihtiyacı duyduğunun, sanki temiz bir süpürme yapıp sonra yeniden başlamak zorundaymışçasına bir işarettir. Tuhaf ve yoğun duyumlar bu saatleri körüklüyor, Jüpiter duygulara, projelere yön veriyor, hayalleri güçlendiriyor. Aşk belirli bir andan geçer. Bir çocuk için, ev için pek çok sorumluluk var. Ortaklar arasındaki rekabete hayır.

BALIK

İş bağlamında güvence almak istersiniz. Kader sizin elinizde, önemli bir şey yaratabilir ve uzun zaman önce bıraktığınız bir işin veya programın dizginlerini geri alabilirsiniz. Bunu ay sonuna kadar çözmek veya açık ve net konuşmak daha iyidir. Bunun nedeni, Ağustos'un doğrudan yüzleşmelerin ayı olacağı, sorun yaratan ve sizden bir şey çalan insanlarla yüzleşmeye veya onları unutmaya hazırlanmanız gerekecek. Dolayısıyla tutkulu ama aynı zamanda şüpheli yıldızların duyguları da tehlikede olacak. Ezici tutkular heyecanlandırır, çiftlerin ilişkilerine müdahale edenlere dikkat edin, ağustos ayında aşıklar düşmemek için birbirlerine tutunmak ve sarılmak zorunda kalacaklar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.