Tuvaletini yaparken canından oldu! Sakarya’da ilginç ölüm

Tuvaletini yaparken canından oldu! Sakarya’da ilginç ölüm

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde trajik bir olay yaşandı. 58 yaşındaki Ahmet Yavuzer, tuvalet ihtiyacını gidermek için aracını durdurduğu sırada hayatını kaybetti.

Olay, D-020 Karayolu'nun Karadere Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Denizköy Mahallesi'ndeki yazlık evinden İstanbul'daki evine dönmek üzere yola çıkan Yavuzer, tuvalet ihtiyacını gidermek için mola verdiği sırada kaza geçirdi.

Yol kenarında tuvaletini yapmak için duran Ahmet Yavuzer (58), dengesini kaybetmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten dere yatağına düşerek yaşamını yitirdi.

aa-20240721-35199142-35199141-sakaryada-sarampole-yuvarlanan-kisi-oldu.jpg

Yakınları, Ahmet Yavuzer'den uzun süre haber alamayınca endişelenip arama çalışmalarına başladı. Önce aracını yol kenarında buldular ve daha sonra dere yatağında Yavuzer'in cansız bedenini gördüler. Durumu hemen AFAD, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdiler.

mv98bktixksbcjwdbwq1pg.webp

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Yavuzer'in hayatını kaybettiği tespit edildi. AFAD ve itfaiye ekipleri, Yavuzer'in cenazesini halatlarla çıkararak olay yerinden aldı. Cenaze, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.