Narin cinayetinde ‘3. kişi’ iddiası! Arabada biri daha vardı

Narin cinayetinde ‘3. kişi’ iddiası! Arabada biri daha vardı

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinin sorgulamaları sürerken yeni bir iddia, gazeteci Cüneyt Özdemir tarafından gündeme getirildi. Arabada üçüncü kişinin olabileceği iddiasının detayları ortaya çıktı.

Narin Güran'ın cinayetinin arkasındaki sorular hala cevaplanmayı beklerken, itirafçının verdiği ifadeler yeni şüpheleri gündeme getirdi. İtirafçı, Narin'in cesedini kendisine muhtar da olan amcasının verdiğini iddia etti. Ancak, gazeteci Cüneyt Özdemir, itirafçının ifadesindeki tutarsızlıklara dikkat çekerek "Kesinlikle üçüncü bir kişi daha var" yorumunu yaptı.

Bölgeyi iyi tanıyan gazetecilerden Ferit Arslan ise, Narin'in cesedinin tek bir kişi tarafından bölgeye bırakılmasının mümkün olmadığını belirtti.

son-dakika-narinin-amcasi-salim-guranin-ifadesi-ortaya-cikti-narinin-babasi-siz-misiniz.jpg

GÖZALTILAR DEVAM EDERKEN YENİ GELİŞMELER

Narin Güran'ın cinayetinin çözülmesine yönelik araştırmalar devam ederken, şüpheler aile üyeleri üzerinde yoğunlaşıyor. Şu ana kadar 25 kişi gözaltına alındı ve aile üyelerinin Narin'in cenazesine katılmalarına bile izin verilmedi. İtirafçının, cesedin nasıl saklandığına dair verdiği bilgiler Türkiye'yi şoke ederken, amca Salim Güran'ı cinayet zanlısı olarak işaret ettiği belirtildi.

Ancak, itirafçının amcanın cesedi nasıl verdiğine dair anlatımları yeni şüphelere yol açtı ve bu ifadelerdeki çelişkiler, cinayetin arkasında başka kişilerin de olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN 'ÜÇÜNCÜ KİŞİ' İDDİASI

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında itirafçının söylediklerini yorumladı ve yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Özdemir, araçta üçüncü kişinin olabileceğini öne sürdü.

İtirafçının söylediklerini yorumlayan Özdemir, “Yalan söylediği yerler var. Çelişkiler var. Mesela 'Arabanın içinde kimse var mıydı?' diye soruluyor. 'Görmedim. Çünkü siyah kaplıydı camlar' diyor. Ya ikiniz çocuğu alıyorsunuz çuvala koyuyorsunuz nasıl görmezsin. Bence arabada birisi daha vardı.” ifadelerini kullandı. İtirafçının sözlerinde çelişki olduğunu vurguladı.

133292-66def4d3e26d1.jpg

"KESİN BAŞKA BİRİ DAHA VAR"

Özdemir sözlerinin devamında ise şu detayları işaret etti:

“Bir defa ifadenin başında muhtarın ön koltukta ceset olduğunu söylediğini ve gelip bakınca şaşırdığını söylüyor. Beraber cesedi çuvala koyduk diyor. Yani sen o sırada arabada kimse var mı yok mu görmez misin? Bence o bile yardım etmiş olabilir. 'İkimizden başka kimsenin bildiğini düşünmüyorum ama Salim'in arabasının arkasında biri varsa o görmüştür' diyor. Kesin biri var ya bence.”

“BİR KİŞİNİN CESEDİ ORAYA KOYMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Programa katılan gazeteci Ferit Arslan, köyde ifadesine başvurulan herkesin çelişkili ifadeler verdiğini belirtti. Arslan, üçüncü bir kişinin cinayetle ilişkili olma ihtimalinin oldukça güçlü olduğunu vurguladı ve Narin'in cansız bedeninin tek bir kişi tarafından yalnız başına bulunduğu yere bırakılmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Arslan "Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki cesedi bir kişinin çuval içinde oraya defnetmesi mümkün değil. Üzerine bir de taş koyacaksın falan. Bir kişi mümkün değil. İki ya da üç kişi olabilir. Akıntısı da olan bir dere çünkü bu. Dereye atılmamış ki sadece, gömülmüş resmen" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.