Narin cinayetinde abinin ifadesi ortaya çıktı: Diş izlerinin sırrı belli oldu

Narin cinayetinde abinin ifadesi ortaya çıktı: Diş izlerinin sırrı belli oldu

Türkiye’yi yasa boğan Narin cinayetinin şüphelileri arasında yer alan abi Enes Güran'ın ifadesinde kolundaki diş izleri ve itirafçı Nevzat Bahtiyar ile ilgili yer alan detaylar dikkat çekti.

Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma sürüyor. Narin cinayetinde şüpheliler arasında yer alan baba serbest bırakılırken, anne, abi ve 7 kişi hakkında tutuklama talep edildi. Narin cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada daha önceden amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı.

sdadasd.gif

8 yaşındaki Narin’in cinayetine ilişkin şüpheliler arasında yer alan ve hakkında tutuklama talep edilen abi Enes Güran'ın ifadesi ortaya çıktı.

Güran ifadesinde itirafçı Nevzat Bahtiyar hakkında çarpıcı ifadeler kullanarak "Nevzat Bahtiyar'ın ailesinden bir kişi, Narin'e zarar verdiyse Nevzat bunu saklamak için yapmış olabilir" diyen Güran, "2023 yılında Salim Güran ile babam arasında alacak kavgası oldu" dedi.

Abi Enes Güran, itirafçı Bahtiyar’ın fakir ve güçsüz biri olduğunu vurgu yaparak "Kardeşim Narin'i eğer belirtildiği şekilde bulunan yere bıraktıysa bunun ancak Nevzat'a para ve tehdit ederek yaptırabileceğini düşünüyorum. Nevzat ekonomik durum itibarıyla güçsüz ve sönük bir kişiliktir. Nevzat Bahtiyar'ın ailesinden bir kişi, Narin'e zarar verdiyse Nevzat, bunu saklamak için yapmış olabilir.” İfadelerini kullandı.

AMCAM İLE BABAM KAVGA ETTİ

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın amca Salim Güran'ın dediklerini sorgulamayacak kadar korkak bir insan olduğuna vurgu yapan Enes Güran “Ben Salim Güran'ın neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. Salim, ifadede bana okuduğunuz şekilde Nevzat'ı tehdit etmiş ve para teklif etmişse Nevzat, amcamın dediklerini sorgulamayacak kadar korkak bir insandır. Salim ile de kardeşime böyle bir zarar verecek husumetimiz yok. 2023 yılında Salim Güran ile babam arasında alacak kavgası oldu.” Dedi.

DİŞ İZLERİNİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Abi Enes Güran, vücudunda bulunan diş ve diğer izlere ilişkin çarpıcı ifadelerde bulundu. Güran sinirden birkaç defa kendine yumruk attığını söylerken “Sinirden kolumu ısırdım, yıkık evlere sürtündüğüm için sırtımda iz oluştu. Üzüntüden evde kendime birkaç defa yumruk attım, morluk mısır çöplerinden mi yoksa yüzüme attığım yumruklardan mı kaynaklandı tam bilmiyorum. " ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.