Narin cinayetinde itirafçının kardeşinden şok açıklama! Nedeni belli oldu

Narin cinayetinde itirafçının kardeşinden şok açıklama! Nedeni belli oldu

Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayetinde itirafçının kardeşinden şok açıklama geldi.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içinde cansız bedeninin bulunmasının ardından itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı. Narin’in ölümüne ilişkin soruşturmalar devam ederken, itirafçının kardeşinden çarpıcı açıklamalar geldi. Bahtiyar’ın kardeşi, ağabeyinin tehdit edildiğini ve cinayetle ilgili bilinmeyen detayları A Haber’e aktardı.

Kardeşi, Bahtiyar'ın kendisine Narin'in cansız bedenini neden sakladığına dair, "Aileni düşün, bu cenazeyi buradan götür. Bu cenazeyi götürmesem, bu adam ailemi yok ederdi" dediğini öne sürdü. Bahtiyar, cenazeyi dereye koyduğunu itiraf etmişti ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Kardeşi ağabeyinin suçlu olduğunu söyledi.

narin-guran-cinayetinde-ilk-itiraf.webp

İtirafçının kardeşi Narin cinayeti ile ilgili şunları söyledi:

"Ben ağabeyime gerçek neyse söyle dedim. Ağabeyim ise bana, 'Ben yukarıdan geliyordum, muhtar bana selektör yaptı. Ben de durdum. Muhtar bana arabanda çuval var mı diye sordu. Ben de tarım işi için çuval ihtiyacı olduğunu düşündüm. Sonra cesedi görünce korktum, geri çektim kendimi. Muhtar sana 200 bin lira veriyorum dedi. Ben kabul etmedim. Aileni düşün bu cenazeyi buradan götür dedi. Bu cenazeyi götürmesem bu adam ailemi yok ederdi'

Öte yandan ağabeyinin paraya ihtiyacı olmadığını belirten kardeşi, "Ağabeyimin paraya ihtiyacı yok ayda 300 binden fazla para kazanıyor, neye ihtiyacı olabilir? Muhtarla aile gibiydik hele ki muhtar ve abim kardeş gibiydi. Ağabeyim cenazeyi dereye götürdüğü için suçludur." ifadelerini kullandı.

2024-26-08-narin-aa-jpg-2.webp

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmalar devam ediyor. Son olarak Narin cinayetinde gözaltında bulunan şahıslar Diyarbakır Adliyesine tavsiye edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.