Narin cinayetinde itirafçının sosyal medyadaki ölüm mesajı ortaya çıktı

Narin cinayetinde itirafçının sosyal medyadaki ölüm mesajı ortaya çıktı

Narin cinayetinde itirafçı olan Nevzat Bahtiyar’ın sosyal medya hesabındaki yazısı dikkat çekti.

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin ortaya çıkan detaylar korkunç boyutlara ulaşıyor. Gözaltına alınan isimlerden biri olan itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekerken, Narin’in babası Arif Güran’ı takip etmesi de ilgi çekici noktalar arasında yer aldı.

OKLAR AMCAYA ÇEVRİLDİ

Diyarbakır’da, 8 yaşındaki Narin Güran, Kur’an kursundan çıktıktan sonra kaybolmuş ve uzun süren aramalar sonucunda, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nin kenarında bir çuval içinde cansız bedeni bulunmuştu. Narin’in bulunmasının ardından annesi ve amcasının da aralarında olduğu 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelerin odağı ise, Narin’in DNA'sının köy muhtarı ve amcası Salim Güran’ın aracında tespit edilmesiyle, amcasına çevrildi.

nevzat-bahtiyar-kimdir-nevzat-bahtiyar-tutuklandi-mi8093-removebg-preview.png

Gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar, itirafçı olarak olayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahtiyar, Narin’in amcası tarafından kendisine 200 bin TL karşılığında Narin’in cesedini yok etme teklifinde bulunulduğunu iddia etti. Tüm Türkiye gelişmeleri yakından izlerken, gözler Nevzat Bahtiyar ve amca Salim Güran’a çevrildi.

“ÖZGÜR ÖLMELİSİN”

ekran-goruntusu-2024-09-10-120600.png

İtirafçı Bahtiyar’ın sosyal medyada en çok aranan isimlerden biri haline gelmesiyle, Instagram profilindeki "Özgür doğmamış olabilirsin ama özgür ölmelisin" mesajı dikkat çekti. Bu mesajın Narin’in ölümünden önce mi yoksa sonra mı eklendiği ise hala merak konusu.

Bahtiyar’ın takip ettiği 24 kişiden biri olan Narin’in babası Arif Güran’ı takip etmesi de önemli detaylardan biri olarak öne çıktı.

ekran-goruntusu-2024-09-10-120555.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.