Narin cinayetinde korkulan gerçek! Cinayet masası eski dedektifleri o ayrıntıyı anlattı

Narin cinayetinde korkulan gerçek! Cinayet masası eski dedektifleri o ayrıntıyı anlattı

Cinayet masası eski dedektifleri Narin cinayeti ile ilgili o ayrıntıyı anlattı.

Meslek hayatları boyunca yüzlerce cinayet çözen, yüzlerce cinayet dosyasını inceleyen uzman dedektifler Narin cinayetinin şu şekilde gelişmiş olabileceğini belirttiler. Narin arkadaşlarından ayrıldıktan sonra evlerinin arkasında bulunan ahıra doğru yürüdü. Ahırın orada ağabeyiyle yeğenini gördü. İşte tam bu noktada küçük Narin görmemesi gereken bir şeyi görmüş olabilirdi. Ağabeyi ve yeğeni orada ne yapıyordu?

(Anne Yüksel Güran Narin kaybolduktan bir iki gün sonra TV katıldığı kadın programında oğlunun yasaklı bir madde ile köpeğe kötü davrandıklarını anlatmıştı. Nedense hiç kimse bunu sorgulamadı.)

NARİN NEYE TANIK OLDU?

Narin, yanlış zamanda yanlış yerde, haberlerin olmaması gereken bir olaya tanık olmuş olabilir. Bunun üzerine ya bağırdı ya da "Babama söyleyeceğim" gibi bir tepki verdi. Bağırmasını engellemek için ağabeyi Enes, Narin'in ağzını ensesinden bastırdı. O sırada çıkan gürültüyü duyan anne Yüksel, olay yerine geldi ve kızını kurtarmak için Enes'in kolunu ısırdı. Muhtemelen Enes'in kolundaki iz de bu olaydan başlayacaktı.

GÖZLER ADLİ TIP'TA

Olayın aydınlatılması için salı Adli Tıp raporuna çevrildi. Uzmanlar, annenin diş örneklerinin tamamlanmasının bu devam eden izleriyle ilgili olduğunu belirtti. Adli Tıp'ın sonuçları bu iddiayı doğrularsa cinayet çözülecek. Bu boğuşma sırasında 8. sınıf Narin yere yığıldı ve çekişmeye başladı. Baba Arif Güran'ın o sırada Batman'da olması nedeniyle, daha yaşlı olan amca Salim'e haber verildi.

Amca Salim'in 15 üyeli işçisi RA'ya, "Ramazan, kız öldü mü yaşıyor musun?" diye sordu kayıtlara geçti. Cinayet Masası problemlerine göre amca Salim olayı örtülmüştü, çünkü Narin'i o öldürmüş olsaydı böyle bir soru sormazdı. Muhtemelen Narin'in cesedini ortadan kaldırmak için onu Salim'in arabasıyla taşımaya karar verildi. Diğer suçlular da aynı arabada olabilir.

İKİNCİ ISIRIK BÖYLE OLMUŞ

Narin Güran soruşturmasında, ağabeyi Enes Güran'ın ilk alındığı sırada kolunda bir izleri tespit eden jandarma, bu izi tahlil etmek üzere Enes'i Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ancak görevliler bu analizin İstanbul Adli Tıp'ta yapılması gerektiğini söyledi. İddiaya göre, bu konuşmanın ardından Enes Güran, daha önce yapılan izini görevlilerin önünde tekrar ısırdı.

AMCA NARİN'İ ÖLDÜRMÜŞ OLSA KİMSEYE SÖYLEMEDEN YOK EDERDİ

Feodal bir toplum düzeni hakimiyeti köyde olduğu için, amca Salim Güran paniğe kapılarak "Kız gitti, en azından yeğeni ve oğlumu kurtarayım" diyerek hızla harekete geçti. Bu nedenle Narin'i gömen Nevzat Bahtiyar'a "Arif'in kızını ben öldürdüm, cesedi yok et, yoksa seni ve aileni öldürüyorum" dedi. Eğer Nevzat, cinayeti başkasının işlediğini bilseydi bu teklifi kabul etmeyebilirdi.

Cinayet Masası'nın eski polislerine göre, eğer cinayeti amca Salim işlemiş olsaydı, cesedi kimsenin bulamayacağı bir yere gömerdi. Ancak Salim, cinayeti neredeyse tüm akrabalarına telefonla duyurdu. Hatta aile, güvenlik güçlerinden habersiz gizli toplantılar düzenledi. Köydeki genel sessizliğin ana nedeni de bu olayın örtbas edilmesi çabasıydı. Salim, bu süreçte Antalya'daki akrabalarıyla bile konuştu.

NEVZAT VE AMCA SALİM'İN AYNI NOKTADA HTS KAYITLARI

Amca Salim, Nevzat Bahtiyar'ın iddialarını reddederek "O gün Nevzat'la hiç görüşmedim, akşam 20.00 gibi gördüm" dedi. Ancak Emniyet Siber polisinin desteğiyle yapılan HTS kayıt incelemelerinde, Salim'in ifadelerini yalanlayan deliller ortaya çıktı. Olay günü, Nevzat ve amca Salim'in köy mezarlığına yakın bir yerde aynı HTS kaydına düştükleri belirlendi. Ardından Diyarbakır Jandarma ekiplerinin operasyon düzenleyerek Nevzat Bahtiyar'ı gözaltına aldığı çok önemli delillerin ele geçirildiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.