Narin cinayetinin sırrı çözüldü! Tek bir nokta kaldı

Narin cinayetinin sırrı çözüldü! Tek bir nokta kaldı

Muhabir Ferit Demir Narin cinayetinin çözüldüğünü ancak tek bir noktanın kaldığını söyledi.

Halk TV'de yayınlanan Serhan Asker’in programına katılan Ferit Demir, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Demir, cinayetle ilgili önemli bilgilerin ortaya çıktığını belirtirken, cinayetin neden işlendiğinin henüz netleşmediğini ifade etti.

"DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ"

Ferit Demir, Serhan Asker’in cinayetle ilgili çözülme süreciyle ilgili sorusuna yanıt verirken, “Aslında düğüm çözüldü” dedi. Demir, cinayetle ilgili ses kayıtları ve telefon mesajlarının incelemesi sonucunda, Narin Güran’ın kaybolduğu dönemde Salim Güran’ın telefonunda yoğun bir trafik olduğunu belirtti. Demir, "Bir saniye telefon durmamış. Çok akrabasını aramış. Abisini, kardeşini, yeğenini , kuzenini.” ifadelerini kullandı.

narinin-amcasi-salim-guranin-son-ifadesi-ortaya-cikti-yasak-ask-iddiasina-yanit-verdi-1rvw-cover.webp

TEK BİR NOKTA VAR

Salim Güran'ın cinayetin izini kaybettirmek için birçok kişiyle işbirliği yaptığına dikkat çeken Demir, Salim Güran'ın Narin’in izini kaybettirmek amacıyla birçok ortak kullandığı belirterek "Aslında cinayetin sırrı çözüldü” dedi.

Ancak Narin Güran’ın neden öldürüldüğünün ve neye şahit olduğunun hâlâ belirsiz olduğunu ifade eden Demir, “Çözülmeyen bir tek nokta var. O da Narin’i neden katlettiği, Narin neye şahit oldu? O var ama onunda en kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.